Партнер рубрики Події

Людям через дощі тече по стінах, а комунальники розводять руками

В п'ятиповерхівці на "Канаді" людям роками псуються ремонти, бо протікає дах.

 - Я живу на четвертому поверсі в будинку №7 по вулиці Вербицького, - розповідає тернополянин Юрій Халімон. - У сусіда поверхом вище вже всі ремонти попсувалися через те, що під час дощів чи навесні через танення снігу, тече з даху. Але якщо раніше затоплювало лише його, то тепер вже й у мене тече по стінах. Бачу, що такими темпами скоро вода добереться і до третього поверху.

Причиною всьому - старий рубероїд, яким викладений піддашок, каже чоловік.

 - Він вже старий і зіпсований, пропускає воду давним давно, - каже пан Юрій. - Сусід зверху в ЖЕК ходив ще два тижні тому. А результату немає і досі. От почалися дощі - в нас потоки по стінах. Це ж не капає зі стелі, що можна підставити відро - і проблему вирішили. Тут вся стіна мокра.

Відео дня

Комунальники наче засмолювали дах кілька років тому, каже чоловік.

 - Але проблема залишилася, - продовжує розповідати пан Халімон. - Серйозно за той дах ніхто так  і не взявся.

коментар комунальників нам вдалося отримати у понеділок, 16 березня.
Як поповідомив начальник управління житлово-комунального господарства міськради Микола Лесів, про проблему вже знають і в управлінні, і в жеку, який обслуговує цей будинок. А це - ПП "Коменерго-Тернопіль". 
- Дах обов'язково відремонтують, я вже зобов'язав директора жеку це зробити, - каже пан Лесів. 
Коли точно відремонтують, посадовець не уточнив. Адже спершу, за його словами, потрібно обстежити ситуацію на місці.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    якщо люди живуть так і замість того, щоб проблему вирішити шукають крайніх - то най здихають! українська натура. Мене топить в вихідні - а най топить, в понеділок прийдуть на роботу, то я їм покажу, які вони сволочі. А поки що буду робити фотографії своєї хати, яку топить.
  • Anonymous

    Тут вже справа не лише в ремонтах... Жити в такій вологості просто небезпечно для здоров'я!

    Тут не дзвонити треба в ЖЕК,а волокти на дах начальника того ЖЕКу за яйця,перепрошую. І міськраду потривожте активно.
  • Василиса

    це як можно в таких умовах жити?!!!
  • Анонім

    комунальники Тернополя - дармоїди і нероби ще ті. А надал гнида тільки сприяє та покриває їх бездіяльність.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв 20:05 Графік відключення світла в Тернополі та області 19:02 Хто врятує оборонців Маріуполя? Рідні захисник вийшли на мітинг у Тернополі photo_camera 18:05 Перестало битись серце вчительки «Української гімназії» ім. Івана Франка Наталії Томків Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 17:05 Тернополяни розповіли, як оновлювали дані в ТЦК та чи є черги 16:04 У додатку «Резерв +» зареєструвались понад 150 тисяч українців, але є і проблеми 15:02 Побив до втрати свідомості та забрав гаманець: розпивання алкоголю в «Сопільче» закінчилось криміналом 14:01 Демобілізацію через 18 місяців вкотре вимагали рідні захисників у Тернополі play_circle_filled photo_camera 13:02 «Генератори, свічки вже маємо»: тернополяни розповіли, як готуються до можливих блекаутів play_circle_filled 12:03 «На щиті» повертається до рідного Збаража воїн Олег Рудий, який загинув понад рік тому 11:01 М'яч з підписами футболістів «Динамо» за донат на Mavic для наших захисників 10:04 Сьогодні, 18 травня, у дію вступає новий закон про мобілізацію. Що варто знати 09:02 Готуємо пиріг із ревенем і полуницею за рецептом Клопотенка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up