На четвертому відбірковому етапі “Караоке без кордонів Live" будуть учасники з різних куточків України

На четвертому відбірковому етапі “Караоке без кордонів Live" будуть учасники з різних куточків України
  • Четвертий відбірковий етап другого сезону “Караоке без кордонів Live" відбудеться у п’ятницю, 10 серпня у ресторані Maxim, початок о 18.00.
  • 20 учасників - діти та дорослі готові вражати глядачів.
  • Квитки вже у продажі в RK Maxim. Ціна - 50 грн.

Організатори обіцяють грандіозне шоу та неймовірні виступи виконавців з різних куточків України. Склад журі незмінний. Як і в третьому етапі голова журі – співачка Мар’яна Нестайко.

Четвертий етап другого сезону “Караоке без кордонів Live" дивуватиме глядачів географією учасників. Адже і діти, і дорослі прибудуть на пісенне дійство з різних міст України. Будуть молоді виконавці з Івано-Франківська, Луцька, Нетішина, Рави-Руської.

Відео дня

Учасники надсилали організаторам короткі відео, на яких розповідали про себе та про улюблене захоплення. Є діти, які були учасниками різноманітних пісенних конкурсів. Зокрема, Дарина Красновецька з Вінниці. Дівчинка перемагала в онлайн-голосуванні каналу 1+1 проекту "Голос діти" у 2015 році, була учасницею всеукраїнського туру Олександра Пономарьова «Полонила ти».

Ще одна виконавиця “Караоке без кордонів Live" - Анастасія Балог з Мукачевого. Дівчинка - учасниця конкурсів "Яскрава країна","Різдвяна зіронька","Закарпатська весна","Сонце за нас","Енергофест","Веселка над Тисою".

Співатиме Єва Шаламова зі Слов'янська. Вона срібний призер всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Зіркова осінь», дипломант І ступеню всеукраїнського фестивалю «Зірки та зіроньки» 2016 року.

У категорії “Дорослі” будуть учасники з Києва, Волочиська та Тернополя.

Відео-презентація тернополянина Михайла Гіля особливо привертає увагу, адже там він знайомить глядачів не тільки з собою, а й набережною Тернопільського ставу. 

Довідка

Детальна інформація за тел: 098-461-66-62.

Замовлення столиків за тел:067-351-41-01. 

Офіційна група у Facebook “Караоке без кордонів Live"
 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up