Партнер рубрики Події

На Тернопільщині трапились дві ДТП. В одній загинув чоловік, в іншій травмувався 16-річний хлопець

На Тернопільщині трапились дві ДТП. В одній загинув чоловік, в іншій травмувався 16-річний хлопець

Через отримані травми чоловік загинув, а 16-річного хлопця госпіталізували.

29 липня на Тернопільщині трапились дві аварії. В одній з них травмувався 16-річний хлопець, його госпіталізували. В іншій ДТП від отриманих травм загинув чоловік. 

Про це повідомляє поліція Тернопільської області.

На Чортківщині водій автомобіля ЗАЗ-Таврія-1102 збив велосипедиста. Аварія трапилася в селі Іванівка. Кермувальник авто виїхав на смугу зустрічного руху та наїхав на велосипедиста. Після цього водій автівки не зупинився, а втік. Шістнадцятирічного хлопця госпіталізували до лікарні. 

Відео дня

Працівники поліції встановили особу порушника. Це - 23-річний односелець потерпілого. 

В аварії загинув 48-річний житель Чортківського району. Чоловік, керуючи автомобілем VOLKSWAGEN-T4 з причепом, не впорався з керуванням. В результаті автівка злетіла з дороги на поле і перекинулася. Чоловік не був пристебнутий ременями безпеки і від отриманих травм загинув на місці.

Даний факт внесений в ЄРДР згідно ч. 2 ст. 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, що 27 липня на дорогах Тернопільщини трапились дві аварії, в яких травми отримали два кермувальники та пасажир.

 

 Читайте також:

27 липня в двох аваріях на Тернопільщині травмувалися троє людей

В аварії неподалік Тернополя постраждала 21-річна дівчина

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up