Партнер рубрики Події

На дорозі Р-41 Обхід Тернополя ремонтують шляхопровід через залізницю

На дорозі Р-41 Обхід Тернополя ремонтують шляхопровід через залізницю

Це другий за довжиною шляхопровід в області.

На Тернопільщині дорожники ремонтують шляхопровід через залізницю на 1 кілометрі дороги Р-41 Обхід Тернополя. Про це йдеться у повідомленні Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Тернопільській області на сторінці у Facebook.



«Зараз підрядна організація Служби відновлення ремонтує правий проїзд. Нині мостобудівники готують монолітно-розподільчу плиту проїзду до бетонування, а саме зв’язують арматуру. Щойно погодні умови дозволять, влаштують бетон», — зазначають в службі.

Відео дня

Роботи по ремонту шляхопроводу стартували у вересні 2023 року. Лівий проїзд вже готовий і на нього спрямували рух транспорту.

«До ремонту шляхопровід перебував у аварійному стані, тож Служба відновлення ініціювала його ремонт, аби уникнути руйнування споруди та блокування проїзду трасою Р-41», — йдеться в повідомленні.

Довідка
42-метровий шляхопровід розташований на першому кілометрі траси Р-41 Обхід Тернополя біля ТРЦ «Подоляни».
Це єдина дорога в обхід міста Тернопіль, адже дієва об’їзна перебуває на балансі міста та з роками трансформувалася у звичайну вулицю зі щільною забудовою, великою кількістю перехресть, світлофорів і пішохідних переходів.
 

 

Читайте також: 

У Тернополі триває ремонт доріг.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up