На Кременеччині мотоцикліст збив жінку та втік. Що йому загрожує?

На Кременеччині мотоцикліст збив жінку та втік. Що йому загрожує?
Фото ілюстративне

69-річну пенсіонерку госпіталізували в травматологічне відділення з тілесними ушкодженнями.

24 липня близько 21:00 на одній з вулиць села Кімната, що в Кременецькому районі, трапилась аварія. Мотоцикліст збив місцеву жительку, 1953 року народження. Після цього водій залишив місце ДТП, повідомляють правоохоронці.

Про цей випадок на лінію «102» повідомив лікар.

Поліцейські встановили особу мотоцикліста. 

Відео дня

Факт вчиненого правопорушення внесли в ЄРДР згідно зі статтею 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Наразі триває слідство.

Зазначимо, що того ж дня в Тернополі на Львівській не розминулися два автомобілі. Водій автомобіля ВАЗ-217030 при виїзді на перехрестя врізався в MERCEDES-BENZ 814.

У результаті удару за медичною допомогою звернулися водій та пасажир ВАЗу. У обох кермувальників взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Правопорушник відповідатиме перед законом також згідно ст. 286 ККУ.

Нагадаємо, що чоловікові, який вчинив смертельну ДТП ще минулого року, суд виніс вирок у вигляді 9 років позбавлення волі.

 

Довідка:

Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, -

карається штрафом від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

 

Читайте також:

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Volodymyr Neimeetznacheniia

    Кругом якщо не сволоч то дибіл

keyboard_arrow_up