Партнер рубрики Події

На Тернопільщині два ЦНАПи трансформували у Дія.Центри. Де і за скільки

На Тернопільщині два ЦНАПи трансформували у Дія.Центри. Де і за скільки

Майже 5 мільйонів гривень використали на модернізацію приміщень ЦНАПів у Збаразькій та Бучацькій громадах. Їх трансформували у Дія.Центри

Два Центри надання адмінстративних послуг на Тернопільщині перетворились у Дія.Центри. Про це розповіли у Тернопільській обласній військовій адміністрації.

— Ще два діючі ЦНАПи Бучацької та Збаразької територіальних громад області трансформовано у Дія.Центр, — йдеться у повідомленні. — Близько 80 тис. жителів зазначених громад та ВПО отримали доступ до сучасного державного сервісу та зможуть швидко й зручно отримувати якісні держпослуги.

Дія.Центр Бучацької ТГ

З понад 1,3 млн гривень виконано ремонтні роботи, облаштовано безбар’єрні та комфортні зони очікування і обслуговування, дитячий куточок, персонал забезпечено сучасною технікою та обладнанням для якісного надання адмінпослуг, також облаштовано місце для самообслуговування та є можливість сплатити адмінзбір.

Відео дня

Дія.Центр Збаразької ТГ

Близько 3,5 млн гривень вклали в модернізацію приміщення Центру. Тут, зокрема, створено інклюзивні й безбар’єрні простори з пандусами, зоною очікування, дитячим куточком та терміналом оплати.

У Дія.Центрах можна отримати понад 300 адміністративних послуг, зокрема: у сфері реєстрації бізнесу та нерухомості, будівельні послуги, послуги ДРАЦС, земельних відносин, соціальні послуги, дозвільні документи тощо.

У приміщеннях центрів функціонують консультативні пункти для бізнесу, а адміністратори надають консультації відвідувачам щодо користування Порталом Дія, допомагають з шерингом документів через мобільний додаток ,,Дія”.

Додамо, зараз мережа Дія.Центрів функціонує в 49 територіальних громадах України, з яких 10 - в Тернопільській області (20,4%).

Нагадаємо, у Центрі надання адмінпослуг у Чорткові з’явився сенсорний стіл «Умка». Це мультимедійний розвивальний комплекс, який націлений на всебічний розвиток дітей через навчальний контент в ігровій формі. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up