Партнер рубрики Події

На Тернопільщині поліція посилено перевірятиме документи і автомобілі людей

На Тернопільщині поліція посилено перевірятиме документи і автомобілі людей

У області триватиме перевірка деяких територій, громадян просять поставитися з розумінням.

Правоохоронці проводитимуть посилену перевірку деяких територій Тернопілля.

Про це повідомив під час брифінгу начальник Головного управління Нацполіції в Тернопільській області Олександр Богомол.

Поліцейські перевірятимуть документи, транспортні засоби, з’ясовуватимуть причини знаходження тієї чи іншої людини на території області. Це робитимуть для того, щоб виявити осіб, які можуть загрожувати безпеці країни. 

Відео дня

«Нацполіція разом з іншими правоохоронними структурами за ініціативи СБУ проводить відпрацювання окремих територій області. Тому громадян прошу віднестися з розумінням до того, що окремий населений пункт буде оточений блок-постами і великою кількістю поліцейських та працівників різних спецслужб. Вони проситимуть надати документи. Перевірятимуть людей і що вони роблять на цій території. Ця робота проводиться не тільки в Тернопільській області, а й по всій Україні», — пояснив Олександр Богомол.

До слова, окрім цього під час брифінгу повідомили, що в області поліція проводить операцію «Зброя», яка має на меті вилучення з обігу незареєстрованої зброї. Також жителям краю варто звертатися в поліцію, якщо вони знайшли вибухонебезпечні предмети чи зброю.

Окрім цього, на Раді оборони Тернопільщини прийняли рішення про обстеження всіх виставок та музеїв області з військовими експонатами.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (66)
  • Людмила Наумець

    Молодці !Так мають робити по всіх західних обл !
  • Іра Суп

    Та це давно мали робити !!;!;
  • Вова Паламар

    Вони будуть перевіряти дядьків на жигулях і все
  • Nadya Bilan

    В війсковий час шукають улюдей зброю а не злочинців,  треба насторожитись  людям.Бо в жовтні хотять хакручувати гайки народу і бояться що буде супротив народу,тому шакали йдуть на полювання.

    Viktor Babych reply Nadya Bilan

    Nadya Bilan так не допоможе,хай закручують швидше їм голови народ повідкручує  бажання то в народу велике це зробити з насолодою

keyboard_arrow_up