Партнер рубрики Події

У пожежі на Тернопільщині загинув 48-річний чоловік

У пожежі на Тернопільщині загинув 48-річний чоловік

Пожежі 15-го лютого виникли у містах Почаїв та Чортків Тернопільської області. Обидві були ліквідовані місцевими рятувальниками, але життя людини врятувати не вдалося.

Після першої ночі 15-го лютого черговий караул 5 пожежно-рятувальної частини гасив загоряння, що сталося у приватному будинку по вулиці Леонтовича, у місті Почаїв. Вогонь охопив приміщення на площі 60 кв. м, знищив речі домашнього вжитку та облицювання будинку. Але головне те, що під час пожежі загинув 49-літній господар дому.

Інша пожежа сталася у Чорткові. Вранці на ліквідацію загоряння виїхали вогнеборці 6 пожежно-рятувальної частини міста Чортків. На вулиці Володимира Великого горіла іномарка Fiat Ducato. Вогонь встиг знищити автомобіль, але вдалось уникнути його перекидання на магазин і машини, що розташовувались поряд.

В Головному управлінні ДСНС України в Тернопільській області повідомляють, що обставини та суми збитків, завдані пожежами, наразі встановлюються.

Відео дня

Пожежі на Тернопільщині трапляються нерідко. Прикро те, що причинами їх виникнення зазвичай є необережність людей, які часто стають жертвами надзвичайних подій. Нагадаємо, що вчора рятувальники гасили приватний будинок у селі Нижні Луб’янки Збаразької громади Тернопільського району. А 12-го лютого на трасі поблизу села Довжанка горів автомобіль.

У побуті контролюйте дрібниці, аби уникнути пожежі:

  • Не перевантажуйте електромережу, не вмикайте одночасно декілька електроприладів.
  • Під час приготування їжі не залишайте без нагляду кухонні прилади, не сушіть на них речі.
  • Сірники та запальнички зберігайте у недоступних для дітей місцях.
  • Вимикайте всі прилади електроопалення перед виходом із будинку.
  • Не сушіть і не складайте на печах одяг, дрова й інші легкозаймисті предмети.
  • Не паліть у ліжку, особливо у стані алкогольного сп’яніння.

 

Читайте також:

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up