Тазик, каструлі, душ у знайомих. Як виживають без гарячої води довгокосі тернополянки

Тазик, каструлі, душ у знайомих. Як виживають без гарячої води довгокосі тернополянки
  • Через зупинку котелень на ремонт у Тернополі відключають гарячу воду орієнтовно на місяць. Тернополяни, помешкання яких підключені до централізованого постачання гарячої води, зараз мають багато незручностей. Адже влітку без гарячої води не обійтися. 
  •  Особливо складно власницям довгого волосся. Про те, як вони вирішують цю проблему, ми запитали у тернополянок.

У пані Наталі та пані Лізи думки щодо відсутності гарячої води різні. Адже в одної – індивідуальне опалення і такої проблеми немає. У її подруги – гарячу воду вмикають погодинно.

- Намагаюсь завжди мити голову у той час, коли є гаряча – зранку або ввечері, - розповідає пані Ліза. - Та інколи треба терміново, то згадую про дідівський метод – кастрюля і тазик. Але це дуже незручно.

Відео дня

Проблемніше помити волосся тернополянкам Діані та Юлі. У їхніх районах зараз якраз відсутня гаряча вода.

- Це просто жахливо, - обурюється дівчина. - Щоб покупатись, витарчаю більше ніж годину. Поки нагрію ту воду, поки помию голову. Торік на 3 місяці відключили, тепер знову. Коли це припиниться?

Зовсім інша ситуація у Олени та Каріни. Дівчата усміхаються  і щасливі, бо гаряча вода у їхніх домівках є.

- У нас індивідуальне опалення, - каже Каріна. - Тому ми не переживаємо ні за витрачений час, ні за вигляд волосся. А якби не було, то завжди є тазик.

У тернополянки пані Люби – бойлер. Жінка каже, що це значно дорожче, ніж цеентральне водопостачання. Але у таких ситуаціях як цього літа – це зручніше.

Важко переносить відсутність гарячої води студентка Настя, яка живе в гуртожитку одного з тернопільських вишів.

- У мене дуже довге волосся, тому нагріти потрібно дві миски води. Це важко і забирає багато часу. Потім потрібно ще гріти, щоб "прийняти душ". Але ці незручності не є причиною задуматись про коротке волосся. Краще потерплю. У крайньому випадку, може, Тернопільське озеро вже нагрілось достатньо (посміхається – ред.).

- У мене вдома котел, тому я спокійно можу помити голову в будь який-час, - розповідає тернополянка Віка. - Та якби не було гарячої води, ходила б до родичів чи знайомих,  у яких вона є.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) Від читача 21:33 Сольний концерт YAGODY 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі 15:35 Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити play_circle_filled photo_camera 15:15 Актуальні вакансії роботи у Тернополі станом на 27 березня 14:53 На будівництві Палацу спорту привласнив майже 25 млн грн: слідчі оголосили про підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up