Партнер рубрики Події

«Нам тебе дуже бракуватиме...» Помер відомий кікбоксер Олександр Бриткін родом з Тернополя

«Нам тебе дуже бракуватиме...» Помер відомий кікбоксер Олександр Бриткін родом з Тернополя

Похорон відбудеться 7 серпня о 13:00 на Микулинецькій в домі печалі в Тернополі.

5 серпня зупинилося серце Олександра Бриткіна — тренера, кандидата у майстри України з кікбоксингу, бронзового призера Чемпіонату Європи з кікбоксингу, дворазового Чемпіона України з кікбоксингу серед дорослих та вищих навчальних закладів.

На сторінці спортсмена багато дописів від друзів та колег про те, якою хорошою людиною він був, та сотні коментарів зі співчуттями.

«Олександр був прекрасною людиною та неймовірним тренером! З першої зустрічі з ним було зрозуміло, який він справжній, відкритий, щирий і він підтверджував це кожного дня своїми діями! Завжди робив все можливе і неможливе, волонтерив, був янголом-рятівником, який допоміг багатьом людям в цей непростий час. Дуже любив життя, мав багато планів та мрій! Дуже важка втрата для всієї нашої команди! Щирі співчуття рідним та близьким!», — пишуть на сторінці школи бойових мистецтв, де Олександр працював тренером. 

Відео дня

«Сьогодні зупинилось серце чудової людини... Хорошого друга, неймовірно крутого тренера, гарного батька і просто людини з великою душею. Сьогодні сумну звістку повідомив його син на своїй сторінці у соцмережі... Олександр Бриткін - надто рано... Не віриться. Спочивай з Богом. Щирі співчуття близьким та сім'ї від всієї нашої спортивної родини», — пише Анна Пижевська.

«Ти був повний енергії та планів на майбутнє...Але їм не судилося збутися..Боляче втрачати...Подвійно боляче, коли життя обривається на злеті...Цього неможливо пояснити і зрозуміти: чому так. Всім, хто живий, живіть наповну, не втрачаючи жодної хвилини на марні речі! Саня, спочивай з миром, нехай твій політ не припиняється, в яких світах ти б не був...Нам тебе дуже бракуватиме...», — з сумом пише Андрій Білоскурський.

Похорон відбудеться 7 серпня о 13:00 на Микулинецькій в домі печалі в Тернополі, повідомляє Олег Коган на сторінці кікбоксера.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олег Хміль

    Хороша людина.Спочивай в мирі!

    Родині співчуття

keyboard_arrow_up