Партнер рубрики Події

Новини Тернополя: міліція накрила "реанімацію"

Новини Тернополя: міліція накрила "реанімацію"
В бар біля "Універсаму", де людям наливали неякісний алкоголь навідались правоохоронці. Горілку вони вилучили, а сам бар закрили. З такою інформацією до журналіств звернувся читач.

Чоловік, який назвався Володимиром, розповів, що рейд відбувся декілька дінв тому, була потасовка.
- Міліція накрила "реанімацію",- сказав чоловік. - Той заклад давно закрити треба, ви в середину зайдіть, самі все зрозумієте. Його то закривають, то знов відкривають. Пару днів тому, як перевірка прийшла, то якась шарпанина і крики до ночі були. Я так зрозумів, що вони їхню бадягу забрати хотіли, а там впирались...
То ж виїхав перевіряти інформацію. Бар знайшов легко - допоміг таксист.


- То вам в "реанімацію"? - запитав таксист, який назвався Віктором. - Та то ще рано ніби на 100 грам їхати (сміється – ред.).

Відео дня
>
Знаходиться заклад за "Універсамом". Ані вивіски, ані інформації про те, що там бар – немає. У місцевих мешканців, які курили під магазином, перепитав чи там дійсно місце "культурного відпочинку" є.
- Та тут бар, але знов закрили, - каже один з чоловіків. - Там клієнти все є, але більше під вечір. Ну туди йти не раджу, он там далі ще один є, то перекусити краще там. А тут так, забігти, тяпнути і огірком заїсти. Його в народі "Бейжа" називають, але чого не знаю.


Інший чолов'яга, вочевидь в закладі бува, бо й детальний опис надав.
- Не знаю навіть коли там ремонт робили і чи хоч санстанція раз була, - каже чоловік. - Стіни обдерті, столи поламані, барна стійка обшита подирявленою вагонкою. Там все шо хочеш, можна підчепити.
На дверях закладу - міліцейська паперова "пломба". Вона зірвана, тож пробую зайти. Зачинено. Чекаю чи бува не з'являться власники або хтось з клієнтів. Натомість прийшли двоє чоловіків в цивільному, один з папкою. З'ясувалось правоохоронці з міського відділу міліції.


- Коментувати ми не уповноважені, - каже один з них, - тому краще зверніться в відділ зв'язків з громадськістю.
В обласній міліції підтвердили, що в закладів побувала міліція.
- У міліцію надійшло звернення, що в закладі людям наливають неякісний алкоголь, - каже начальник відділу зв'язків з громадськістю обласної міліції Петро Колісник. - Перевірка підтвердила факт реалізації неякісних алкогольних виробів. Тож алкоголь вилучили, зараз триває перевірка. Заклад закрили лише на один день. Чому він не працює зараз, сказати не можу.


Власникам бару без назви, а також продавцям за зберігання та реалізацію неякісного алкоголю загрожує штраф до 17 тисяч гривень.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    "Ноїв ковчег" і тому подібні бари подали приклад як можна по бидловськи, ігноруючи всіма санітарними нормами, робити суто "Український шинок"
  • Anonymous

    "Зеленка" - з лівого боку від магазину "Молодіжний". Заклад для дешевого "остограмлення" (або опівлітрення). Це місце "ПРИКРАСА" нашого міста. Особливо ввечері, коли вже добре піддаті мудаки справляють свої потреби під стінами цього закладу а також по ближче до пекарні. Вигляд того всього а також запах в тому місці неймовірні. І ви хочете сказати, що в цій державі, що має міліцію прокуратуру а також віднедавна ще й і муніципальну міліцію буде колись порядок.

    Anonymous reply Anonymous

    " євстєвствєнно" шо порядку не буде - вони з того теж живуть. Гіпотетично - як немає подібних закладів то кого тоді кришувати?

    Anonymous reply Anonymous

    Ще про "НІЗОН"забули,на ринку.Тим взагалі все пофіг.
  • Anonymous

    ще треба зайти в "руту" на новому світі,там та сама історія
  • Anonymous

    Давно ті ригаловки закрити треба. Там ніби в параші смердить і нарід травиться.

    Anonymous reply Anonymous

    Не новина - тих ригаловок в місті як гною а шо робиться на ше працюючих заводах взагалі " тіхій ужас". Продають розведену спіртягу мало не в відкриту.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: житель Тернопільського району намагався підкупити працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up