Партнер рубрики Події

Новий рік удвох: з рольовими іграми та в сексі-костюмах

Новий рік удвох: з рольовими іграми та в сексі-костюмах

Тернополяни, які вирішили зустрічати Новий рік лише удвох з коханою людиною, можуть зробити новорічну ніч незабутньою. Ігрові костюми Діда Мороза та Снігурки допоможуть перевтілитися та створити один для одного особливу казку.

Новорічна ніч на двох – один із цікавих способів зустріти прийдешній рік разом із коханою людиною. Якщо повсякденний гамір і суєта вже набридли, тоді цей варіант – для вас.

Тим паче, як запевняють психологи, спільна підготовка до свята допомагає партнерам зблизитися, проявити фантазію, озвучити та почати разом втілювати свої мрії та бажання. Новий рік ще й додає шарму та урочистості. Адже бій курантів, відповідний декор, оригінальне святкове меню та подарунки залишаться в спогаді надовго.

Щоб свято таки закарбувалось в памяті, потрібно продумати кожну деталь і дрібничку. Перш за все, - подбайте про вбрання. Якщо ви хочете зустріти Новий рік лише з коханою половинкою, то сміливо можете вдягнути ігрові костюми Діда Мороза, Снігурки, Санти чи інших новорічних персонажів. Як говорить постійний коментатор нашої рубрики, сексолог Ігор Федорко, такий варіант одягу допоможе не лише покращити інтимні стосунки між чоловіком та жінкою, але і додати пікантності звичайному проведенню часу та створити відповідний настрій.

Відео дня

Запалити пристрасть

Хтось таку затію може оцінити скептично. Але все ж. Якщо цукерково-букетний період у стосунках минув і хочеться повернути втрачену пристрасть, то новорічні фантазії та рольові ігри можуть допомогти.

- Одноманітність всім набридає, - каже пан Федорко. – Якщо є бажання освіжити стосунки, тоді вперед. Якщо колись костюми для рольових ігор сприймали тільки на Заході, то нині вони вже користуються немалим попитом і в нас. Хоча не сподівайтесь почути одкровення від сусіда чи подруги, що вони з партнером міняються ролями.

Сексолог каже, що вибрати відповідне вбрання нині досить просто і взагалі не соромно. Якщо хтось хоче стати звабливою Снігуркою чи брутальним Дідом Морозом, – гайда в секс-шоп. Для кого такі магазини – табу, замовлення можна легко зробити в інтернет-магазинах.

На питання, які ролі найкраще збуджують чоловіків та жінок, Ігор Федорко зауважує, що все індивідуально і залежить від того, який настрій хочуть створити партнери.

- На Новий рік можна сміливо підбирати одяг новорічної тематики. Тим паче, що є великий вибір костюмів не лише еротичного характеру, де оголені майже всі ділянки тіла, а й звичайні облягаючі сукні Снігурки – для жінок, чи ультрамодного Діда Мороза – для чоловіків, - каже він. – Якщо говорити загалом, то, як я помітив з роками, чоловіків приваблюють образи секретарки, медсестри, покоївки чи навіть школярки, бо підсвідомо кожен представник сильної статті хоче домінувати над своєю обраницею. Жінкам навпаки подобаються сильні персонажі – поліцейські, сантехніки, моряки, бармени тощо.

Бояться жінок

Щоб перевірити, чи цікавить тернополян ідея зустріти Новий рік наодинці з коханою половинкою, і чи думали колись про рольові ігри, ми опитали 10 чоловіків та стільки ж – жінок. Цікаво, але факт: усі про то думають, але не наважуються сказати один одному. Варіант із перевдяганням цікавить як чоловіків, такі і жінок, судячи по розмові.

- Я би хотів, щоб моя дівчина була сексі-снігуркою, але напряму їй сказати не беруся, не хочу образити чи показати свою нетаковність, - каже 25-річний Олег. – Може, краще на День Валентина якось натякатиму. Новий рік плануємо зустрічати в колі друзів.

Натомість жінки у своїх бажаннях більш розкуті.

- Я, наприклад, нічого поганого в тому, щоб доповнити новорічну ніч такою несподіванкою, як рольові ігри, не бачу. Щоправда, треба це робити, коли гості розійдуться, - жартує 24-річна Вікторія. – Ми з чоловіком взагалі думаємо над тим, аби зустрічати Новий рік удвох. Цей рік був для нас дуже виснажливим. Тим паче, через роботу ми так рідко буваємо разом, що просто не хочеться ще одне свято ділити з іншими.

Від 300 грн до 2000 грн

Як в Інтернеті знайти красиву і сексуальну «обгортку» на новорічну ніч? Якщо в пошуку задати кілька слів, то в результаті з’явиться і велика кількість пропозицій. Новорічні костюми еротичного характеру можна придбати на сайтах інтернет-магазинів, секс-шопів. Жіночі еротичні платтячка Санти, приміром, вартують від 400 грн і вище. Стрінги і топ червоного кольору з білою опушкою коштує дешевше – у середньому від 300 грн. За новорічний костюм Christmas, якщо в комплект ще входить шапочка та мереживні панчохи, доведеться викласти більше. Є вбрання, яке коштує 2000 грн і більше.

Якщо для жінок вибір – величезний, то знайти підходящий одяг для чоловіків не так вже й легко. Червоні шорти і головний убір Санти в мережі можна придбати в середньому за 300-500 грн. Є варіант зі стрінгами, манжетом і коміром. Ціна такого наряду – 560-700 грн.

Жінки замовляють більше

Чи користується попитом новорічне вбрання, журналіст «RIA плюс» запитала і в продавців. Працівник секс-шопу Анжела розповіла, що замовлень вистачає. Багато хто бере новорічні костюми на подарунки своїм половинкам. Щоправда, більше замовляють такий одяг жінки.

- Зрештою, для жінок і вибір більший, - каже співрозмовниця. – Нещодавно до мене подзвонила одна жіночка і захотіла еротичний костюм собачки. Навіть таке буває. Зайчика, наприклад, ми маємо. Але з собачкою важче, тож цій клієнтці довелось відмовити…Такі вбрання можна шити хіба що на замовлення.

За словами пані Анжели, нерідко жінки замовляють костюми не лише собі, а й чоловікам. А от чоловіки телефонують хіба що перед Днем Святого Валентина.

- Вік клієнтів також різний, більшість, звісно, молодь – від 19-20 років. З неповнолітніми не працюємо. У нас на сайті в умовах це чітко прописано. Хоча взнати, чи завжди клієнт каже правду, складно, - зізнається вона.

Подбати про декор і меню

Крім одягу, новорічний святковий настрій допоможе створити відповідний декор. У продажі є багато атрибутики: новорічні свічки з підставками, гірлянди, серпантин, бенгальські вогники, красивий посуд тощо.

Романтичний святковий стіл, крім традиційних новорічних страв, можна доповнити капкейками, приміром.

- Це маленькі «тортики в чашці», які можна прикрасити на будь-який смак, - розповідає Марина Хантіль. – Я не є професійний кухар, але роблю такі на замовлення друзів. Капкейки можуть бути ванільні, макові, апельсинові, лимонні тощо. Крем також може бути різним: масляний зі згущеним молоком, апельсиновий, лимонний, ванільний, шоколадний. Ці кексики можуть бути з начинкою та без. Якщо кондитерські вироби без мастіки, то замість прикрас, я використовую і шоколадну крихти, і горішки, і кокосову стружку, і цукерки. Для закоханих може бути оформлення у вигляді сердець з новорічною тематикою. На капкейках зверху можуть бути їстівні вафельки із зображенням Діда Мороза, Снігурки чи інших персонажів. Можуть бути написи – «З Новим роком!» тощо.

Як правило, майстри продають мінімум по 6 таких капкейків у наборі. Ціна одного – у середньому 30 грн.

Крім одяг, декору, солодощів та інших смаколиків, пари можуть придумати ще безліч цікавинок, як радісно, незабутньо, п’янко зустріти Новий рік з коханою половинкою.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up