Олег Винник: робити кар'єру комфортніше за кордоном

Олег Винник: робити кар'єру комфортніше за кордоном
Про ролі у світових мюзиклах, концерти і новий україномовний альбом розповів тернополянам співак, актор і композитор Олег Винник.

Зустріч із ним відбулася у Тернопільському прес-клубі 24 жовтня.

- У Тернополі дуже смачна кава і привітні люди. Тернополянам пощастило жити у такому місті, - говорить співак Олег Винник. - Я сьогодні вперше спробував каву з м'ятою, і мені дуже сподобалось.

Відео дня
> Зараз відомий у всьому світі актор і композитор гастролює Україною. Концерт Олега Винника незабаром відбудеться і в Тернополі. Новий україномовний альбом «Роксолана» він представить нам 19 листопада.

- Це дуже довгоочікуваний альбом, - каже співак. - Основну пісню - «Роксолана» я написав ще у 2005 році. Адже не один рік живу за кордоном і бачив багатьох наших жінок, які працюють в Західній Європі. Тому саме їм я присвятив цей альбом і назвав його так.

Сьогодні Олег Винник - єдиний українець, який отримував головні ролі у відомих світових мюзиклах. Тепер співак намагається не підписувати довгострокові контракти за кордоном і зосередився на концертній діяльності в рідній Україні. Проте Олег Винник визнає, що за кордоном набагато комфортніше робити кар'єру.

- У будь-якій країні треба багато працювати, - каже співак. - Про це давно всім відомо, але за кордоном трохи легше реалізувати свої плани. Їхній шоу-бізнес дуже відрізняється від нашого. У цьому є також багато "плюсів".

Співак визнає, що поєднувати роботу за кордоном і в Україні дуже важко. Адже доводиться мало спати і постійно перебувати у дорозі.

- Кожен день - нове місто, нові готелі і нові люди, - розповідає Олег Винник. – Сьогодні, знаючи, що ми не встигли пообідати, в одному із ваших готелів дівчата із рецепції зробили нам бутерброди на дорогу. Насправді, це - велика рідкість, але дуже приємний момент. Таких моментів у вашому місті багато, тому Тернопіль ми побачили тільки у хорошому світлі.

Довідка

Олег Винник – співак і композитор, автор пісень, популярність якого набирає обертів по всьому світу. Зараз він дуже відомий в країнах Західної Європи як талановитий виконавець ролей у популярних мюзиклах. Народився в Україні, у Черкаській області, там і почав свою кар'єру у народному хорі. У 2012 році його пісня "Счастьє" стала першою у списку завантажень на мобільні телефони. Треки "Не ти", "Невеста", "Вовчиця" займають ведучі позиції хіт-парадів телеканалів і радіостанцій. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Цікава людина і хороший артист
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up