Перед сесією під міською радою шарпанина (оновлено)

Перед сесією під міською радою шарпанина (оновлено)

Інцидент почався задовго до початку сесії. Конфлікт виник між прихильниками «Свободи» і одним з депутатів міськради. За однєїю з версій йдеться про депутата Юрія Смакоуза

Як прозповідають очевидці, один з депутатів намагався пройти в міську раду і хтось з молодиків під міською радою порснули в нього балончиком, через те, що він нібито когось штовхнув. Депутат відповів, що хлопці стоять у три ряди, можливо когось і зачепив. Втихомирити сторони намагався Олександр Богомол.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

 

 

Чи почнеться сесія вчасно наразі не відомо. На місці подій працює наш журналіст. Він повідомляє, що на вході у міськраду вишикувались молодики від "Свободи". Останні зібрались, аби не пропустити у міськраду колишніх однопартійців - Романа Навроцького, Івана Сороколіта та Ігоря Турського, які, на їхню думку, зрадили партію. У останніх також вимагали добровільно здати мандат.

Згадувані депутати також прийшли з підтримкою. Окрім колег-депутатів з міськради, їх підтримати прийшли й виборці.  Їхній прихід "блокувальники" зустріли вигуками   "Тушка депутат - склади мандат".  Представники іншого "табору" кричать: "Ганьба", "Тітушки - геть" та "Студенти, йдіть додому". Адже, на їхню думку, серед блокувальників - не тернополяни, не виборці, чиї інтереси нібито зрадили згадувані депутати, а "заїжджі", "заробітчани".

 

 Також  представники цього табору вимагали,  аби до них вийшов мер Сергій Надал. Сесію ще не розпочали.

Пряму трансляцію можна переглянути за посиланням: 
http://www.rada.te.ua/novyny/57661.html

Якщо будуть перебої з трансляцією, пишіть в коментарях.

На місці події працює журналіст "20 хвилин". 

10.27 - сесія досі не починається,  свободівці не пускають депутатів в міську раду. Депутати кричать, щоб до них вийшов Надал. Хтось із табору "блокувальників" кинув в табір депутатів яйцем. 

10.50 - Міський голова Сергій Надал оголосив у практично порожній залі, що сесії не буде, бо немає кворуму. Та ворожі табори ще певний час не розходились. Згодом Іван Сороколіт повідомив, що інцидент із перешкоджанням депутатам зафіксували правоохоронці і буде відповідна реакція.

- Коли буде чергова сесія, всіх  буде повідомлено, - каже він. - Всі виборці, які хочуть відкликати своїх депутатів, можуть збирати підписи. Но це не буде робити хтось замість виборців і це мають зрозуміти треті оcоби. Звернення до міського голови, який не вийшов до тернополян:  на наступний раз організувати сесію так, щоб вона відбулась. Якщо хтось з депутатів обласної ради, народних депутатів хоче виступити  цивілізовано на сесії, він може прийти і це зробити.  Робити силовий варіант Тернопіль не дозволить.  Тут присутні не лише тернополяни...

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Герасимчук Ростислав

    ПРОСТО БЬЮТЬСЯ ЗА ТЕ ЩОБ ВКРАСТИ ПОБІЛЬШЕ !!! ТАК ЦЕ І ВИГЛЯДАЄ !!! ГОРІТЬ В ПЕКЛІ, СВИНІ ПРИВЛАДНІ !!!
  • Петро Білецький

    Бачу там Зелінка стоїть. Та к шо то напевно Самопоміч то всьо організувала за БАБКИ !! Вот замість того шоб займатись сміттям, то вони ше тут роблять безпорядок. Засрали Львів і хочуть ше Тернопіль засрати.

    Олег Кубіцький reply Петро Білецький

    Тернопіль уже давно засраний, засраний нелегітиною радянською владою , на чолі з сірожою!               Закон про декомунізацію



    Що вважається пропагандою тоталітарних режимів?

    По-перше, такою пропагандою вважається публічне заперечення злочинного характеру комуністичного режиму 1917-1991 рр. в Україні або нацистського тоталітарного режиму. Наприклад, публікація про те, що Ленін не був злочинцем, а будував щасливу державу для робітників і селян. Або промова на тему, що Голодомор був через неврожай.

    По-друге, поширення інформації, спрямованої на виправдання злочинного характеру комуністичного чи нацистського режимів, діяльності радянських органів держбезпеки, встановлення радянської влади в Україні чи окремих її частинах.

    Олег Кубіцький reply Петро Білецький

    Тернопіль уже давно засраний, засраний нелегітиною радянською владою на чолі з сірожою             Закон про декомунізацію



    Що вважається пропагандою тоталітарних режимів?

    По-перше, такою пропагандою вважається публічне заперечення злочинного характеру комуністичного режиму 1917-1991 рр. в Україні або нацистського тоталітарного режиму. Наприклад, публікація про те, що Ленін не був злочинцем, а будував щасливу державу для робітників і селян. Або промова на тему, що Голодомор був через неврожай.

    По-друге, поширення інформації, спрямованої на виправдання злочинного характеру комуністичного чи нацистського режимів, діяльності радянських органів держбезпеки, встановлення радянської влади в Україні чи окремих її частинах.

    Петро Білецький reply Олег Кубіцький

    Ви старі пердуни тільки би то робили шо все забороняли.

    Юсі reply Петро Білецький

    гггг тролЯм бачу фантазії вже бракує!!!

    Саня reply Петро Білецький

    не гони, якраз навпаки
  • Тернопіль Типовий

    ГНАТИ В ШИЮ ЦИХ ПРОВОКАТОРІВ І ШАТУНІВ, БІЛЬШЕ НІЯКИХ МАЙДАНІВ НЕ БУДЕ!

    Олег Кубіцький reply Тернопіль Типовий

    Гнати типових і нетипових, Майдани будуть вічно, поки народ не візьме владу у свої руки!
  • Місько Кузик

    як в старому анекдоті-коли німці з партизанами ліс ділили,а потім прийшов лісник і всьо то шобло вигнав нахєр.так і тут--треба дати тягла тим всім недодепутатам,шоб роботу свою робили,а не бавились в шоу-постановки

    Олег Кубіцький reply Місько Кузик

    Якщо останні 7 років нічого не робили, то уже робити і не будуть! Радянська влада себе дискредитувала у всьому Світі!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up