Партнер рубрики Події

Під міліцією тернополяни мітингували в підтримку політв'язнів

Під міліцією тернополяни мітингували в підтримку політв'язнів
Громадські активісти пройшлися маршем центром Тернополя, завершивши його біля стін обласної міліції. Таким чином тернополяни протестували проти ув'язнення бійців АТО та активістів, яких називають політв'язнями нинішнього режиму.

Активісти "Правого Сектора", ЦК "Азов", футбольні фанати та інші бажаючі провели акцію "Свобода патріотам" центральними вулицями міста. З собою несли плакат із зображеннями бійців ДУКу Андрія Медведька та Дениса Поліщука. Саме їх зараз звинувачують у вбивстві Олеся Бузини. - Дана акція має на меті показати, що ми незгідні із ситуацією, яка триває останні півтора роки, - пояснює керівник "Правого Сектора" Тернополя Василь Лабайчук. - Люди, які ще вчора боролися із режимом Януковича, сьогодні вже сидять в СІЗО через безпідставні звинувачення. Останній яскравий приклад - двоє "айдарівців", які везли спійманого сепаратиста до правоохоронних органів. А тепер хлопців звинувачують у викраденні людини.

Тож активісти пішли до стін УМВС, щоб передати лист-звернення і попередити, що міліція обіцяла бути з народом, пояснив пан Лабайчук. До мітингарів вийшов начальник обласної міліції Олександр Богомол.Звернення від мітингарів він прийняв.

 - На жаль, я не можу прокоментувати ситуації, які описують хлопці, - пояснює пан Богомол. - Адже вони мали місце не на території нашої області. Однак звернення я приймаю і обіцяю, що все, що залежатиме від нас, правоохоронні органи будуть робити. І щиро сподіваюся, що в ситуації із хлопцями розберуться по закону.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    ......
  • Анонім

    пля, та тих ди*ілів зібрати і пе*дити, відливати водою і знову пе*дити, а потім - відправити на шахти вугілля добувати!

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:10 Рух транспорту відновили в районі вулиць Купчинського—Сахарова 12:35 На Тернопільщині водій тікав від поліції і скоїв ДТП 12:10 У Тернополі з багатоповерхівки випав чоловік 11:20 Загинув військовослужбовець з Козови Василь Височан Від читача 08:39 У 2024 році загальний дохід «Укртелеком» зменшився на 10% 10:40 Скільки транспорту курсуватиме до кладовищ на Великодні свята і Провідну неділю 10:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 09:01 Сьогодні Світлий або Обливаний Понеділок: звичаї та традиції свята 08:01 Війна забрала життя Героя Олега Курися, який народився в Чортківській громаді 21:01 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 20:01 Борсук «життєрадісний»: у лісі на Тернопільщині фотопастка зафіксувала рідкісну тварину photo_camera 19:03 Відео у TikTok від тернополян та про Тернопіль: дивіться підбірку! play_circle_filled 18:01 Благодатний вогонь вже привезли у тернопільські церкви photo_camera 17:02 Великдень на передовій: українські воїни розповіли як не забувають про традиції 16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up