Партнер рубрики Події

Поблизу Тернополя через п'яного водія вантажівки постраждали четверо людей

Поблизу Тернополя через п'яного водія вантажівки постраждали четверо людей

Ще одна ДТП на дорогах Тернопільщини через нетверезого водія.

Аварія сталася 16 серпня на дорозі Тернопіль — Кропивницький — Знам'янка — Луганськ — Ізварине, поблизу села Кам’янки Тернопільського району, повідомляє поліція області.

Відомо, що 57-річний водій — житель Донецької області, п'яний керував вантажним тягачем Scania. Він виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із ще однією фурою марки Scania та легковим автомобілем Ford Mustang. Через це фура, якою керував 40-річний водій із Закарпаття перекинулась.

Відео дня

В аварії травмувались всі водії та пасажир, який був у кабіні разом з порушником.

Медичний огляд підтвердив, що останній був напідпитку.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286-1 Кримінального кодексу. Триває досудове розслідування.

Довідка:

Відповідно до статті 286-1 ККУ, порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, караються позбавленням волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Нагадаємо, смертельна аварія трапилась 15 серпня о 17.32 на автодорозі М-19 «Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече» у с. Рожанівка Товстенської ТГ Чортківського району.

 Читайте також:

Один водій загинув, інший — у лікарні: на Чортківщині 19-річний хлопець спричинив ДТП

Обидві машини в кюветі: в ДТП на Чортківщині постраждали 7 осіб

Поблизу Чорткова перекинувся бензовоз. Рух транспорту на дорозі перекрили

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Stefania Buherchuk

    По більше пийте
  • Аня Бондарук

    Регіоні
  • Ярик Ярик

    З машини нічого не залишилося і причіпа також,як він доїхав до того місця де скоїв ДТП,де були поліцейскі на дорогах,машина на дніпропетровскій реєстрації,а водій Донецький непотріб.

keyboard_arrow_up