Партнер рубрики Події

Поліцейські знайшли чоловіка, який загубився у лісі біля Дністра

Поліцейські знайшли чоловіка, який загубився у лісі біля Дністра
  • Мешканець Бучацького району пішов до лісу разом із собакою.
  • В якийсь момент він загубився і телефоном покликав поліцейських на допомогу.
  • Пошуки тривали кілька годин.

На пошуки заблукалого мешканця одного з сіл Бучацького району одразу виїхав екіпаж групи реагування патрульної поліції, повідомили у Головному управлінні ДСНС України в Тернопільській області.

Населений пункт, в якому проживає чоловік, знаходиться біля Дністра і навколо нього лише скали та ліс, йдеться у повідомленні. Пошукові роботи ускладнило ще й те, що мобільний зв'язок у цій місцевості працював з перебоями.

Місцеві мешканці розповіли правоохоронцям , що потерпілий має проблеми зі здоров'ям і вже неодноразово губився, але завжди сам повертався додому. Люди  припустили, що він міг піти до лісу з собакою.

Відео дня

Це припущення виявилось правдивим. Через майже три години пошуків поліцеські почули гавкіт собаки і пішли на цей звук. На скелястому урвищі над Дністром вони знайшли потерпілоо разом з його чотирилапим другом.

Медик оглянув чоловіка і засвідчив, що тілесних ушкоджень він не отримав. 

З огляду на те, що у теплу весняно-літню пору бажаючих пргулятись лісом стане значне більше, зверніть увагу на поради щодо підготовки до такої подорожі.

А ви коли-небудь губились у лісі? Як шукали порятунку? Поділіться з нами своїм досвідом у коментарях.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» розповідали, як у Тернополі патрульні допомогли бабусі знайти зниклого онука. Також повідомляли, як старенька тернополянка блукала вулицею Стерпана Будного у пошуках домівки ,бо не пам’ятала, де вона знаходиться.

 

Читайте також:

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up