Партнер рубрики Події

П’яний водій хотів дати хабаря поліцейським

П’яний водій хотів дати хабаря поліцейським

Житель Скалатської громади, що кермував автівкою у нетверезому стані, намагався дати хабаря поліцейським. Тепер йому загрожує 4 роки в’язниці.

Під час патрулювання співробітники групи реагування патрульної поліції Тернопільської області зупинили авто через порушення правил дорожнього руху. Його керманич, 21-річний мешканець Скалатської громади, був напідпитку.

Про це розповіли у Головному управлінні Нацполіції в Тернопільській області

Патрульні запропонували водієві пройти алкотест, але той відмовився. Натомість запропонував інспекторам хабар у розмірі 10 тисяч гривень, щоб ті не складали на нього протокол. Факт корупційного правопорушення задокументувала слідчо-оперативна група.

Відео дня

За пропозицію неправомірної вигоди службовій особі, відповідно до ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України, слідчі розпочали кримінальне провадження. За таке правопорушення жителю Скалатської громади загрожує до 4 років позбавлення волі.

Крім того, на водія склали адмінпротокол за ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Раніше ми писали про те, що на Тернопільщині п'яний збив двох пішоходів.

 

Читайте також:

На Тернопільщині п'яний водій виїхав на тротуар і збив двох пішоходів

П’яного юнака за кермом чужого авто зупинили поліцейські

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up