П’яного заступника воєнкома спіймали за кермом у Збаражі

П’яного заступника воєнкома спіймали за кермом у Збаражі

У Збаражі 6 квітня о першій ночі затримали за водіння у нетверезому стані працівника військкомату. Ним виявився заступник військового комісара Збаразько-Лановецького ОРВК, підполковник Андрій Станкевич. 


За інформацією власних джерел, інциденту намагались не надавати розголосу. Так, після затримання чоловіка повезли на освічення у Збаразьку райлікарню, однак там виявилась несправною апаратура. Відтак чоловіка привезли на медосвічення у Тернопіль. Тут  зафіксували 1,67 проміле в крові. Це більш як у вісім разів перевищує допустиму норми.

Такий випадок з п’яним працівником військкомату підтвердили в Головному управлінні Нацполіції в Тернопільській області. 

- Люди зателефонували на 102 і повідомили про п’яного за кермом, - кажуть в прес-службі. – Виїхала слідчо-оперативна група. Чоловіка затримали, повезли на освічення. Правоохоронці склали адмінпротокол за ст. 130 та направили до суду. 
В обласному військовому комісаріаті ситуацію не коментують. Тут кажуть, що в них нема ніякої інформації. 

Знайти контакти до самого пана Станкевича нам поки не вдалось. 
До слова, пан Станкевич є у списку «корупціонерів» на сайті  http://webeffector.com.ua/. Мовляв, працюючи заступником Збаразько-Лановецького об’єднаного районного військового комісаріату Тернопільської області,  взяв хабар у 2011 році в сумі 1600 грн  від призовника  за надання останньому відстрочки від призову на військову службу до лав ЗС України.  

Згідно з даних Єдиного державного реєстру судових рішень,  заступника суд визнав винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 368 КК України,   призначив покарання у виді штрафу в розмірі 9000 грн.  та позбавив права займати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій, строком на два роки.

 

Відео дня

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Тоня

    ні одна людина не є мудрою, якщо п'яна сідає за руль. Як не думає про себе, то хоча  б подумав про тих, кого випадково може скалічити
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up