Партнер рубрики Події

Ракетна атака по Україні: вибухи 23 січня пролунали у Києві, Харкові та Павлограді

Ракетна атака по Україні: вибухи 23 січня пролунали у Києві, Харкові та Павлограді

«Прильоти» у Харкові, Києві та Павлограді — є жертви та руйнування.

У ніч проти 23 січня атакувала Росія Україну «Шахедами», а вже під ранок масовано випустила ракети зі стратегічної авіації. Вибухи пролунали у Павлограді на Дніпропетровщині, Києві та Харкові. Загинули п’ятеро людей, ще щонайменше 50 постраждали. Повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Атака по Києву

Внаслідок ракетної атаки РФ на Київ є постраждалі у двох районах — Солом’янському та Святошинському. Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

Відео дня

«У житловому будинку у Святошинському районі в одній з квартир виявили не здетоновану бойову частину ракету. Відбувається евакуація людей з будинку. Також у Соломʼянському районі руйнування двоповерхової нежитлової будівлі. Без загоряння», — зазначив Кличко.

Внаслідок атаки у Києві загинула жінка, ще більше двадцяти людей постраждали, серед них — діти. Зокрема одному постраждалому медики проводять реанімаційні заходи. А 13-річному хлопчику надали допомогу на місці.

Атака по Харкову

У Харкові після ракетного удару військ РФ —  обвалився під’їзд п'ятиповерхового будинку. Під завалами залишаються люди. Про це повідомив начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов. 

«В житловому багатоквартирному будинку повністю обвалився перший під'їзд. Там тривають рятувальні роботи. Працюємо на місці, фіксуємо наслідки», — зазначив правоохоронець.

На 10.00 відомо, що 35 людей отримали поранення, серед них двоє дітей 10 та 12 років. Також поранені працівники поліції, які здійснювали розбір завалів.

Атака по Павлограду

У Павлограді внаслідок масованої ракетної атаки росіян по місту, попередньо, один загиблий. Ще одному чоловікові медики наразі надають усю необхідну допомогу. Повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

23 січня Росія випустила ракети по Україні з аеродрому Оленья (Мурманська область) та з аеродрому Шайковка (Калузька область).  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up