Розпуста на тернопільській вечірці пахне криміналом

Розпуста на тернопільській вечірці пахне криміналом
В одному з нічних клубів Тернополя на вечірці на очах здивованої публіки дівчина займалася оральним сексом з юнаком. Це настільки шокувало гостей вечірки, що активне обговорення вихлюпнулось в Інтернет. Відбулося усе на “Потєхін шоу” в клубі "Блек Бері" у ніч на 29 березня.

Дописувачі одного з форумів міста навіть виставили на сайт фотографії того, що відбулося.
-  Хлопець мав сидіти на стільці, а дівчина танцювати навколо нього еротичний танець і збуджувати його, а незалежний експерт (дівчина з залу) в кінці танцю повинна була виміряти довжину п***ки - в кого довша, той переможець, - каже учасник форуму Тарас, який був на вечірці. 
Зі слів очевидців, на закінчення конкурсу, одна з уасниць конкурсу взяла до рота статевий орган свого партнера.
- Всі в шоці! Всі знімають на телефони! - описує Тарас те, що відбувалося у залі після цього. - Хлопець і дівчина не виглядали дуже п'яними. Ніхто з людей не відвертався і не закривав очі. Навпаки — всі дивилися та фотографували це. А на вечірці було  близько сотні людей.
  На “шоу для дорослих”, яке відбувалося у нічному клубу, був запланований стриптиз та пікантні конкурси. Однак такого побачити ніхто не сподівався. Зі слів форумчан, які були происутні на ввечорі, пара за свої старання отримала два квитки на львівський концерт відомого диск-жокея.
  Працівників обласної міліції інформація про молодих людей, які займалися оральним сексом в приміщенні "Блекбері" на очах в інших відвідувачів під час вечірки, здивувала. На переконання міліціонерів, таке дійство не лише "перегин палки", а й серйозне правопорушення, яке і кримінальною відповідальністю може закінчитися.
   - Ми обов'язково проведемо розслідування, а вас проінформуємо листом про його результати, - розповів журналістам начальник відділу зв'язків з громадськістю УМВС в області Сергій Шворніков. - Відповідальність за таке повинні понести як самі учасники, так і власники закладу. Згідно закону, за таке загрожує кримінал. Але детальніше можна буде говорити, коли ми проведемо перевірку. На жаль, наша молодь морально дуже і дуже низький рівень має. І дозволяють собі молоді тернополяни вчинки, за які їм би мало бути соромно.
  Розслідування розпочнеться одразу після виходу статті, адже публікація прирівнюється до офіційного звернення в правоохоронні органи чи до посадовців.
  Як повідомили у адміністрації нічного клубу, де відбувалося дійство, не вони організовували вечірку. Тож ані персонал, ані адміністрація до інциденту відношення не мають. Клуб винайняли на ніч люди, які організовують шоу і в інших місцях. Вони відповідали за програму і все, що там відбувається.
  А от ведучий шоу Вадим Потєхін запевнив, що сам був шокований з такої поведінки людей.
  - У нас шоу має елементи еротики, але це і справді було занадто, - розповідає Вадим Потєхін. -  Я дуже здивувався і навіть не знав, як реагувати. Але ми урок засвоїли, тому наступні вечірки будуть стриманішими. Також забезпечимо їх відповідною охороною — щоб підігріті алкоголем люди не робили дурниць.

Віталій ДЕРЕХ, Андрій ШКУЛА

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (393)
  • Anonymous

    І що перевірили. Яке имя героїв. Що їм конкретно загрожує. Хуліганство.
  • Anonymous

    Hi there, I'm newbie, could you help me to find some information about owner of these site: http://narodnoeavto.com ? Thank You!
  • Anonymous

    та нормально !!!не судыть не ваша справа
  • Anonymous

    Дружньо скажемо клубам - НІ! це місця, де розпускається молодь, закрити клуби, відкрити бібліотеки!

    Anonymous reply Anonymous

    краще вже нехай роблять це в клубах
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up