Партнер рубрики Події

Рятувальники провели «Урок безпеки» для юних тернополян

Рятувальники провели «Урок безпеки» для юних тернополян
  • Розповідали про правила пожежної і мінної безпеки, вчили користуватись вогнегасниками та запрошували до дружин юних пожежних-рятувальників.
  • 1 березня у Тернополі працівники держслужби з надзвичайних ситуацій навчали дітей правилам безпеки.

В рамках «Уроку безпеки» юні тернополяни розмальовували картинки на протипожежну тематику, грали в ігри з мінної безпеки, розроблені ДСНС України спільно з Дитячим фондом ООН UNICEF Ukraine, брали участь у тематичних конкурсах та вікторинах.

Про це розповідають в Головному управлінні ДСНС України в Тернопільській області.

Відео дня

Інтерактивні заняття відбувались в ігровій формі, що значно полегшувало засвоєння нових знань для найменших учасників.

Найцікавішим для дітей було те, що вони мали змогу відчути себе у ролі справжніх рятувальників: взяти до рук вогнегасник та приміряти форму пожежного. Ту саму, в якій мужні герої боряться з вогнем та іншими надзвичайними ситуаціями. Емоціям юних тернополян не було краю. Такий урок вони точно запам’ятають.

Рятувальники упевнені, що проведення подібних уроків та інших безпекових заходів для дітей і дорослих є надзвичайно важливим. Людям, які живуть в умовах війни, обов’язково потрібно знати, як себе поводити у разі небезпеки. Часто такі знання рятують життя.

Раніше ми писали, як тернопільські рятувальники проводили «Урок безпеки» для дітей у пункті незламності. Розповідали і про правила поведінки у разі ворожої атаки на будинок.

 

Читайте також:

Тернопільські рятувальники провели «Урок безпеки» для малечі у «Пункті незламності»: дивіться фото

Не втрачайте надію! Поради, як вижити, якщо у будинок влучила ракета

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up