Партнер рубрики Події

Сергій Надал: перші 1000 FPV ударних дронів для ЗСУ прибули у Тернопіль (пресслужба Тернопільської міської ради)

Сергій Надал: перші 1000 FPV ударних дронів для ЗСУ прибули у Тернопіль (пресслужба Тернопільської міської ради)

Це рекордний показник серед українських міст щодо разової закупівлі дронів.

У Тернопіль прибула рекордна партія ударних FPV-дронів. Реалізований тендер на закупівлю 1250 ударних дронів. Перша партія з 980 штук вже у Тернополі. Це рекордний показник серед українських міст щодо разової закупівлі дронів. Міський голова Тернополя Сергій Надал повідомив, що робиться все можливе, щоб наші Герої-захисники якнайшвидше отримали «армію дронів», яка допомогла б нищити окупантів.

Пряма мова мера
За словами міського голови, успішно завершився великий тендер на закупівлю міською радою Тернополя ударних 1250 FPV-квадрокоптерів.

Відео дня

«Незважаючи на всі труднощі, нарешті у Тернопіль почала прибувати армія дронів. 980 дронів вже у нас. Сьогодні ще прибувають акумулятори. Ці всі дрони ми передамо нашим захисникам і ми радимо окупантам розвертатися назад у московію. Поставку з 270-ти дронів ще очікуємо. Отримаємо — одразу відзвітуємо! Загалом має бути 1250 квадрокоптерів FPV–типу на загальну суму 20 млн грн», — заявив Сергій Надал.

За технічними характеристиками дрон важить не більше 600 г. Тривалість польоту – 12-30 хвилин. Дрон укомплектований паспортом (формуляром) або настановами з експлуатування щодо його використання українською мовою.

Читайте також:

Міська рада Тернополя закупила нові дрони для ЗСУ.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (38)
  • Czesław Figa

    Слава Родріґесу!
  • Teren Teren

    То ж скільки часу і роботи, щоб тих 1000 дронів розпакувати і по столах розкласти... І все, щоб то лисе мудило фото зробило?!

    Яке ж воно дурне і убоге...
  • Zoryana Bodnar

    Не пройшло і 2- роки🫣😢 А я так розумію.., що поки ця « світлина» не набере так 1млн., переглядів і лайків.., 🤦🏽‍♀️вони на передову хлопцям не відправлять??? Чи взагалі , відправлять??!! Чи вони чекають .., щоб там « шарахнуло» і по дронах?! 🤔 Вони вже.., як то кажуть ВЧОРА вже мали бути на передовій!! А вони ще тиждень , місяць.. будуть їх запаковувати… 🤔 І взагалі.. великий « сумнів» , що вони поїдуть по « призначенні».. 😢 Все як завжди..
  • Ростислав Саюк

    Це ж треба було комусь це розкладати для фоточки????
    #надал, ти це серйозно? Тепер ти комусь ще виплатиш ЗП, щоб це все запакувати назад???
    Ну і гнида ...

keyboard_arrow_up