Як з'явилися тернопільські "заробітчани"

Як з'явилися тернопільські "заробітчани"

Команда тернопільських гумористів “Збірна заробітчан України” стає все більш відомою. Хлопці борються за звання кращих одразу у двох Лігах Сміху: у Тернополі та Одесі. 8 листопада у Міжнародний день КВН учасник команди Володимир Возний розповів детальніше про тернопільських “заробітчан”.

- Як і коли з’явилася «Збірна заробітчан України»? Як учасники знайшли один одного?

- Перша поява команди “Збірна заробітчан” датується далеким 6 березня 2018 року на фестивалі Одеської “Ліги сміху”. До того ми вже три роки виступали під назвою “Ляпас”. З новою назвою з’явилася концепція команди, різноманіття персонажів і розуміння, в яку сторону рухатися далі. А познайомилися ми всі граючи в чудову гру під назвою КВН. Кожен мав свою команду, але через різні причини команди розпалися. Тоді Олег Рижий і зібрав нас “докупки”.

- Скільки учасників у колективі? Хто капітан?

Відео дня

- Саме Олег Рижий і є нашим капітаном. Кістяк команди складають семеро людей, які знаходяться на сцені, і, звісно, звукооператор. Попри це є ще люди, які всіляко допомагають команді. Це наприклад співаки, які з певних причин не мають змоги регулярно витрачати час і здоров’я на команду).

- Хто пише жарти для команди? Як відбувається процес?

- Пишемо ми самі. Процес дуже довгий і потребує багато сил і нервів. Деколи для написання одного жарту може піти не одна година обговорень і суперечок. Якщо бути чесним, то процес написання не є таким смішним, як кінцевий результат, хоча поржати можна завжди))

- Що для вашої команди гумор?

- Коли ти займаєшся гумором, то це стає роботою і з смішних жартів ти смієшся все менше, просто оцінюючи їх з точки зору написання. Натомість смішними стають ляпи, моменти коли хтось забуває слова чи відверто не смішні і нелогічні жарти. А ще команда обожнює анекдот про трьох полячок.

- Пам’ятаєте момент, коли вирішили взяти участь у «Лізі сміху»?

- Через те, що відносини між Україною і Росією погіршувалися, КВН у нашій країні почав занепадати. Тому коли “95 квартал” оголосив про відкриття нового проекту, всі квнщики побачили “світло в кінці тунелю”. У той момент ми також захотіли спробувати, так і зібралась команда.

- Як вам вдається одночасно брати участь і в Тернопільській, і в Одеській Лізі?

- Це не завжди легко. Комусь доводиться жертвувати роботою, комусь проведеним часом з друзями чи близькими. Мій брат завжди говорить, що ми слабі, бо нормальні люди таке задурно робити не будуть.

- З яким тренером вам легше і зручніше працювати?

- Кожен тренер має різний підхід. Валерій Ославський вимагає текстового гумору і велику увагу приділяє імпровізації і розминці. Таня Песик старається допомогти в постановці і зборі сценарію. Оскільки вона сама ще недавно виступала на сцені “Ліги сміху”, то як ніхто розуміє, що саме потрібно команді для вдалого виступу.

- Зараз ви стали популярні і відомі,чи приносить гумор вам прибуток?

- В даний момент всі учасники команди ведуть весілля і корпоративи, але ми впевненими кроками йдемо до організації першого сольного концерту. Нам цього дуже хочеться.

- А чим займаєтеся, окрім «Ліги сміху»?

- Ми стараємося жити як звичайні люди, ходити в кіно, гуляти в парку, але з нашим темпом життя це вдається дуже і дуже рідко.

- Як рідні та близькі оцінюють такий рід занять учасників команди?

- Загальне ставлення можна описати одним словом - змирилися. Зараз близькі стараються зрозуміти наше захоплення і всесторонньо допомагають, розуміючи що їхня підтримка для нас є дуже важливою.

- 8 листопада День КВН. Що порадите комікам-початківцям сьогодні?

- Не святкувати, а писати жарти… І не лише сьогодні, а завжди, щодня! І тоді, рано чи пізно, хоча б один з них буде смішний.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Саньок-каньок

    абажаю їх!!!!Чекаю сольного концерту, якшо квитки не дорого
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up