Партнер рубрики Події

Співачка SKYLERR хотіла зняти свою кандидатуру з нацвідбору на «Євробачення»

Співачка SKYLERR хотіла зняти свою кандидатуру з нацвідбору на «Євробачення»

SKYLERR наголосила, що «в цих піар-перегонах брати участь їй не цікаво».

Співачка SKYLERR через збій у «Дії» оголосила, що знімає свою кандидатуру з Нацвідбору на «Євробачення». Про це вона написала в Instagram.

«Це рішення далось мені складно, але все ж таки я про творчість, про музику, про сцену, про шоу, про працю, про пісню, про СВОЇХ людей, про вас, про всіх нас. Все, що відбувається зараз — це вже не про вищесказане, і не про мене. На жаль, голосування в моменті вже не повернути, а я довіряю саме моменту. «ДІЯ» працювала вночі, зранку вона знову не працювала, зараз, як мені відомо вона знову працює. Голоси могли зарахуватись некоректно. Я розумію, що це велика система, це збій і у всіх однакові умови, але знову ж таки, я за голосування прозоре і зрозуміле, яке в моменті», — написала співачка.

SKYLERR наголосила, що «в цих піар-перегонах, які склались через цю ситуацію, брати участь мені не цікаво».

«Немає переможців в цьому марафоні» — слова з моєї пісні, які на сьогодні як ніколи актуальні. Я залишаюсь вірна собі й своїм меседжам, своїм сенсам, які несла я і моя пісня. Будь ласка, якщо не вийшло докричатись через пісню, почуйте зараз! В будь-яких ситуаціях залишайтесь Людьми, бо «Час спливає»! Не втрачайте себе і не втрачайте один одного», — додала співачка.

Нагадуємо, що 4 лютого о 15:15 розпочався повтор фіналу. А вже о 19:05 стартує прямий ефір на «Суспільному», що завершиться оприлюдненням результатів голосування.

Читайте також:

Переможця Нацвідбору на Євробачення 2024 оголосять 4 лютого.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Поліна

    Бо було багато негативу до неї

keyboard_arrow_up