Партнер рубрики Події

Справжній патріот, вірний син України: на війні загинув Сергій Марчук

Справжній патріот, вірний син України: на війні загинув Сергій Марчук

Чоловік родом із села Радошівка, житель села Мізюринці, що на Кременеччині.

Трагічна звістка сколихнула одразу в дві області — Хмельниччину та Тернопільщину. В боях з окупантами героїчно загинув Сергій Марчук.

55-річний захисник виконував бойове завдання поблизу населеного пункту Катеринівка Донецької області. 19 серпня він отримав поранення несумісні із життям.

Сергія Марчука призвали на службу у військкоматі Хмельниччини. Він був учасником АТО і з початку повномасштабного вторгнення пішов захищати незалежність України від агресора.

Відео дня

Мужній воїн боровся за мир на українській землі, за спокій у рідній домівці, за безпеку родини. Ціною життя він виборював право бути вільним.

«Смерть Сергія — це не тільки біль родини, це біль усієї громади, це біль усієї країни. Чоловік, син, батько, дідусь... Справжній патріот, вірний син України. Таким він назавжди залишиться у нашій пам’яті, а його ім’я навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності», — пишуть на сторінці Вовковинської громади.

Висловлюємо співчуття близьким та рідним. Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях! Вічна слава Героям України! 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (135)
  • Наталья Рудь-Вольга

    Вічна пам ять герою.
  • Надія Іздебська

    Вічна пам'ять герою
  • Ira Luzhna

    Царство Небесне і вічна пам'ять Герою. Щиро співчуваю рідним і близьким 😢
  • Людмила Горай

    Царство небесне

keyboard_arrow_up