Струс мозку та переламані кістки: на Тернопільщині у трьох ДТП постраждали п'ятеро людей

Струс мозку та переламані кістки: на Тернопільщині у трьох ДТП постраждали п'ятеро людей

На Тернопільщині минулої доби, 16 серпня, медики тричі виїжджали на ДТП. П’ятьох потерпілих госпіталізували до лікарень.

За добу 16 серпня медики швидкої в Тернопільській області здійснили 299 виїздів, у тому числі 138 хворих госпіталізовано. В Тернополі швидка виїжджала 126 разів, 59 пацієнтів – шпиталізували. Медики зареєстрували 11 викликів до ковідних хворих, дев’ятеро з них – з подальшою госпіталізацією.

У селі Товстолуг зіткнулися 2 авто. В ДТП постраждали чоловік і жінка. 37-річний чоловік отримав закриту травму лівого плечового суглобу, закриту травму лівого стегна, а 54 -річна жінка закриту черепно мозкову травму, струс головного мозку, закриту травму потиличної ділянки голови, травму шийного відділу хребта. Їх госпіталізували до лікарні, повідомляє Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

У Кам’янках, неподалік Тернополя, зіткнулися вантажівки на трасі Тернопіль-Хмельницький. Внаслідок аварії двоє чоловіків отримали травми. Їх доставили до лікарні.

Відео дня

У Тернополі водій авто наїхав на жінку на пішохідному переході. Аварія трапилась на Текстильній. 32-річну постраждалу з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, закритим переломом правої кисті та множинними ссаднами стегон госпіталізували.

Будьте обережні та уважні за кермом!

Нагадаємо, смертельна аварія трапилась 15 серпня о 17.32 на автодорозі М-19 «Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече» у с. Рожанівка Товстенської ТГ Чортківського району.

 Читайте також:

Один водій загинув, інший — у лікарні: на Чортківщині 19-річний хлопець спричинив ДТП

Обидві машини в кюветі: в ДТП на Чортківщині постраждали 7 осіб

Поблизу Чорткова перекинувся бензовоз. Рух транспорту на дорозі перекрили

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up