Партнер рубрики Події

Суд над Камінським не відбувся (ОНОВЛЕНО)

Суд над Камінським не відбувся (ОНОВЛЕНО)
Попереднє засідання суду в справі хабара заступника Надала Володимира Камінського сьогодні, 16 вересня, не відбувся. Засідання мали почати вранці в міськрайонному суді.

Сюди вранці прийшли і всі, хто хотів потрапити на це засідання, а це десятки активістів, серед них і ГО "Самооборона Майдану Тернопільщини", "Автомайдан", "Рідне Місто" та інші. Проте суд перенесли на 23 жовтня на 10 год.

Відкриваючи судове засідання, суддя Берегуляк сказав, що в залі немає прокурора. Тож захист відмовився від проведення засідання.

Відео дня

 - Сьогодні сюди прийшло багато активістів, аби врівноважити ситуацію, яка тут може нагнітатися, - розповідає активіст ГО "Автомайдан" Ігор Василів. Адже якщо під стінами буде хоч мінімальний конфлікт, засідання одразу ж би перенесли. Тож ми прийшли, аби не було ніяких провокацій.Однак, засідання все рівно перенесли. 

Насправді громадські активісти просто хочуть, аби в справі Камінського розібралися адекватно та по закону. Людина, яка відбуває покарання не може сидіти вдома і їсти шашлики, стверджує пан Василів.

 - Ми не хочемо, аби хтось ставив штампи, винен Камінський чи ні. Це має довести суд. І крапка. Крім того, ми співпрацюємо із захисником прав людини, і при затриманні Камінського було достатньо порушень. Також переглядаючи відео, можна зробити різні висновки: підкинуті це гроші чи ні. Якщо дані плівки порізані, то дайте відповідь.

Крім того, активісти хотіли почути саме від судді, перекваліфікована справа Камінського чи ні, бо наразі про це кажуть всі, але не офіційні представники.

 Нагадаємо, Володимира Камінського підозрюють у отриманні хабара 217 тисяч гривень.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    Берегуляк незнае пройде надал чи не ? тому і і відкладае справу.
  • Олена Степанова

    Я так розумію, що Автомайдан вважає Камінського невинною овечкою? Пане Василів, у нас достатньо своїх ресурсів, щоб не допустити конфліктів. Крім того, є правоохоронні органи, які зобов"язані підтримувати громадський порядок
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:02 Тернополянин хотів заробити в інтернеті, а натомість втратив тисячі гривень 14:02 У Тернополі відбувся забіг на підтримку ЗСУ: зібрали понад пів мільйона гривень photo_camera 13:02 Бабусю, хочу вишиванку з танчиками і шахедами: тернопільська майстриня поділилась схемою унікальної сорочки photo_camera 12:00 На кордоні затримали двох чоловік з Тернопільщини, які намагались незаконно виїхати Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 11:02 До 200 гривень за один квиток: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена» 21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв 20:05 Графік відключення світла в Тернополі та області 19:02 Хто врятує оборонців Маріуполя? Рідні захисник вийшли на мітинг у Тернополі photo_camera 18:05 Перестало битись серце вчительки «Української гімназії» ім. Івана Франка Наталії Томків 17:05 Тернополяни розповіли, як оновлювали дані в ТЦК та чи є черги 16:04 У додатку «Резерв +» зареєструвались понад 150 тисяч українців, але є і проблеми
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up