Суцільні чи роздільні: які купальники обирають тернополянки

Суцільні чи роздільні: які купальники обирають тернополянки
  • Пора відпусток набирає обертів. І тут ніяк не обійтися без головного атрибуту відпочинку – купальника.
  • Яким купальникам віддають перевагу тернополянки, ми запитали у продавців.

- Ті, хто збирається на море, найчастіше купують роздільні купальники, - каже продавець центрального ринку пані Оксана. - Суцільні – більше підходять для басейну. Такий варіант обирають відпочивальниці, які їздять, приміром, на термальні води.

Ринкова ціна купальників від 300 до 500 грн, тому такі моделі користуються попитом. Також пані Оксана розповіла, що питають і за дешевшими варіантами.

Відео дня

- Є купальники й по 100-200 грн, але це старі моделі. Хто відпочиває десь на морях, беруть дорожчі, а хто тут у нас на озері – дешевші, - каже пані Оксана. - Років 5 тому, люди могли дозволити придбати собі 2-3 купальники, а тепер ціни «кусаються», то беруть по одному.

Також у продажі є чоловічі плавки (від 150 до 200 грн) та дитячі купальники від 150 до 280 грн. 

- Зараз у моді суцільні купальники з вирізами по боках або такі під топи, що зав’язують на шиї, - каже продавець пані Оля.

- Беруть також купальники з рюшами – це торішній тренд, але популярний, - коментує продавець. - Щодо кольорів, то кожен бере такий, який більше імпонує. Ціна – від 500 до 700 грн.

У магазинах купальні костюми дорожчі - від 500 грн до 1000 грн.

- Вартість купальника залежить від виробника. У нас, наприклад, є Італія – такі костюми коштують більше, а Китай – менше, - пояснює продавець одного із магазинів білизни пані Люба.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини Від читача 21:33 Сольний концерт YAGODY 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі 15:35 Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити play_circle_filled photo_camera 15:15 Актуальні вакансії роботи у Тернополі станом на 27 березня 14:53 На будівництві Палацу спорту привласнив майже 25 млн грн: слідчі оголосили про підозру 14:30 Лялькарки Кременеччини презентували ексклюзивні вироби
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up