Партнер рубрики Події

Тернопіль: рекламу зніматимуть старшокласники

Тернопіль: рекламу зніматимуть старшокласники
Конкурс реклами серед молоді проведуть у технічному університеті, триватиме він з 1 листопада до 21 грудня. Старшокласників та учнів навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації запрошують зняти власний рекламний ролик або ж написати творчу роботу.

Таким чином молодь хочуть навчити творити креативну рекламу, яку було б цікаво дивитися.
- Серед номінацій є як і комерційна реклама, так і соціальна, - розповідає один з організаторів конкурсу, викладач ТДТУ Тетяна Борисова. - Серед тем, скажімо, є “Молодь за здоровий спосіб життя”, “100 добрих справ”, “Живе спілкування vs Соціальні мережі” чи “Моя сім’я – моє багатство”. Окрім нагороди, переможці конкурсу в ділянці соціальної реклами отримають ще один бонус — їхні роботи розмістять на сітілайтах на вулицях Тернополя.
Головним призом для учасників конкурсу буде планшетний комп’ютер. Також переможцям вручать сертифікати в аквапарк, квитки до Сінема-Сіті, книги та смачні призи від снекової компанії.
- Аби стати учасником конкурсу, слід створити команду з двох-трьох чоловік та заручитися підтримкою вчителя-консультанта, - каже Тетяна Борисова. - Ним може бути вчитель із вашого навчального закладу або інший фахівець. Їх теж нагородять грамотами та відзнаками. Врешті оберіть номінацію на сайті kaf-pm.tntu.edu.ua та надішліть заявку з інформацією про учасників команди на адресу [email protected]. Яку інформацію заповнювати у заявці ви знайдете на сайті. Там же можна почитати вимоги для робіт.
Повідомити про свою участь слід до 1 грудня. До 15 грудня можна буде надіслати свою роботу. І уже 21 грудня оголосять переможців та нагородять їх призами.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Замість того щоб створювати конкурси на технічну тематику з метою зацікавлення молоді до технічних наук то вони х......ю займаються . Вже з того політеха х..... зна що зробили тільки назва від нього лишилася
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up