Тернополяни просять відремонтувати тротуари на вул. Хмельницького та бульв. Шевченка

Тернополяни просять відремонтувати тротуари на вул. Хмельницького та бульв. Шевченка
На погані тротуари у місті скаржаться тернопополяни. Вони кажуть, що усні звернення у міськраду, причому навіть до самого мера, наразі вирішити проблему не допомогли.

На тротуарі на вул. Хмельницького одні ями, поскаржилася у редакцію тернополянка Анастасія Коваль.
- Коли починаються дощі, там стоять великі калюжі, а куди пішоходу подітися? – нарікає тернополянка. - Хоч човна бери. На сусідній вул. Франка зробили гарні тротуари, а тут як на хуторі. Біля ЦУМу взагалі тротуари з підігрівом, а тут навіть трохи асфальту не кинуть.
Пані Коваль каже, що зверталася усно в міськраду аби відремонтували тротуар. На довідці мерії жінці сказали телефонувати в управління житлово-комунального господарства. Втім, там їй нічим не допомогли. Жінка звернулася у газету, бо на неї, каже вона, остання надія.
А тернополянин Володимир Козак на поганий тротуар на ділянці навпроти бульв. Шевченка, 1 поскаржився прямо Сергію Надалу.
- Нещодавно я зателефонував на „гарячу лінію” до міського голови, мене одразу з ним зв’язали, - каже чоловік. – Я розповів йому проблему. Мер сказав, що дасть розпорядження комунальникам оглянути це місце. А також пообіцяв, що тротуар відремонтують може ще й цього року.
Річ у тім, що на цьому тротуарі є великі плити, які позривалися і хитаються, продовжує тернополяни. Хто не помітив цього, може травмувати ногу.
- Цим тротуаром йдуть до школи багато дітей, - каже чоловік. - Малеча не розуміє небезпеки. Діти часто стрибають по розхитаних плитах, катаються на них. Так недалеко і до біди.
В управлінні житлово-комунального господарства кажуть, що врахують зауваження тернополян. Втім, за ремонти тротуарів візьмуться вже аж навесні. Адже зараз цього робити не дозволяють погодні умови, повідомив начальник управління житлово-комунального господарства міськради Володимир Болєщук.
- До речі, ми вивчаємо можливість розширення дороги на бульв. Шевченка, тоді візьмемся і за тротуар, - додає він. – Схожа ситуація і з вул. Хмельницького, адже там великий потік транспорту, а дорога надто вузька.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    агов! не все зразу. ви порахуйте, скільки людей якими тротуарами ходять. тоді і вимагайте ремонту!
  • Anonymous

    хто бачив де подівся асфальт на бульварі Д.Галицького ??? таке враження що ще той князь тротуари там прокладав:
  • Anonymous

    хто бачив де подівся асфальт на бульварі Д.Галицького ??? таке враження що ще той князь тротуари там прокладав
  • Anonymous

    всюди будуть теплі тротуари!!!! Надал.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up