Партнер рубрики Події

Тернополянка збагатилась на збереженнях бабусі-переселенки

Тернополянка збагатилась на збереженнях бабусі-переселенки
  • Жили в одному будинку і горя не знали … до певного часу.
  • Пенсіонерка, яка переїхала до Тернополя, ховаючись від війни, винаймала будинок в обласному центрі разом з двома сусідками – місцевими мешканками.
  • І все було б нічого, аби одного разу бабуся не кинулась до своєї спустошеної схованки.
  • А збереження там були чималі – понад 300 тисяч гривень.

Про загадкове зникнення великої суми грошей потерпіла дізналася випадково. Пенсіонерка у шоковому стані одразу зателефонувала до поліції. Жінка повідомила, що з її схованки зникло 343 тисячі гривень.

Про це розповідають у Головному управлінні Нацполіцї Тернопільської області.

Слідчим вдалось з'ясувати, що переселенка мала заощадження і зберігала їх вшитими у підкладку сумки. Про те, що коштів не залишилося, дізналася, коли до неї прийшла дочка, аби позичити гроші. Жінка відкрила схованку і виявила замість 343 тисяч гривень лише 9 тисяч.

Відео дня

Бабуся розповіла поліцейським, що у крадіжці підозрює сусідку по будинку, яка напередодні загадковим чином зникла, навіть не попередивши.

Правоохоронці по гарячих слідах знайшли підозрювану у Бучачі. Та одразу зізналась у крадіжці. Жінка мала ключ від кімнати сусідки і впродовж кількох місяців витягувала зі сховку гроші.

Крадійка встигла витратити майже всі заощадження пенсіонерки. Залишилось тільки 70 тисяч гривень. Цю суму і повернули постраждалій.

24-річній тернополянці інкримінують частину 4 статті 185 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення їй підозри та обрання запобіжного заходу. Триває слідство

Довідка:
Стаття 185. Крадіжка
Частина 4. Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану.
Покарання: позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

І це не перший випадок, коли поліція ловить «нечистих на руку» тернополян. Раніше ми повідомляли про те, що на молодик з обласного центру тишком цупив товар з магазинів. А житель Борщева викрав з храму пожертви на ЗСУ.

 

Читайте також:

Тернополянина піймали на крадіжках

  Крадійка з Тернопільщини «живилась» у магазині

Житель Борщева викрав з храму пожертви на ЗСУ

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up