Партнер рубрики Події

Цього тижня завершується голосування за «Громадський бюджет-2023» Тернополя

Цього тижня завершується голосування за «Громадський бюджет-2023» Тернополя

Коли будуть реалізовувати проєкти-переможці, наразі невідомо. Це залежить від безпекової ситуації в країні, зокрема.

У четвер, 9 листопада, завершується голосування за проєкти «Громадського бюджету 2024» Тернопільської міської територіальної громади. Про це нагадали у Тернопільській міській раді.

— Станом на ранок 7 листопада, на підтримку малих і великих проєктів жителі Тернопільської громади віддали 13 698 голосів, 97,4% з яких - через онлайн-сервіси, — йдеться у повідомленні.

Голоси тих жителів Тернопільської громади, які скористаються порталом «Громадський бюджет» прийматимуться  до 23:59 год, а ті жителі громади, які голосуватимуть через Центр надання адміністративних послуг, зможуть віддати свій голос до 16:00 год, відповідно до робочого графіка ЦНАПу.

Відео дня

Опитування

А ви вже проголосували за проєкти «Громадського бюджету»?

Додамо, цьогоріч у голосуванні беруть участь 18 проєктів, з яких 13 —  великі та 5 —  малі. Коли їх будуть реалізовувати, стане відомо у 2024 році.

Нагадаємо, у Тернополі триває голосування за проєкти Громадського бюджету. Серед пропозицій — відремонтувати дитячий майданчик у парку ім. Тараса Шевченка. «20 хвилин» дізналися, у якому він стані та що хочуть зробити. 

 

 

Читайте також:
Як проголосувати за проєкт громадського бюджету у Тернополі: покрокова інструкція

Які проєкти Громадського бюджету збирають найбільше голосів та що пропонують тернополяни

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up