Партнер рубрики Події

У Бережанах з 5 травня змінили час продажу алкоголю. А як у Тернополі?

У Бережанах з 5 травня змінили час продажу алкоголю. А як у Тернополі?
  • Зміни з приводу часу продажу алкоголю на території Бережанської міської ради прийняли місцеві депутати на сесії 3-го травня.
  • Яким же тепер буде дозволений час?

На території Бережанської громади тепер можна купувати і продавати алкоголь з 9.00 до 22.00. Таке рішення прийняли на сесії міськради:

«Згідно з рішенням сесії міської ради № 1180, від 3 травня 2023 року, змінено час продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та пива суб’єктами господарювання в торговельних об’єктах на території Бережанської міської територіальної громади щоденно із 22:00 год вечора до 09:00 год. ранку до закінчення строку, на який було введено воєнний стан».

Це рішення набрало чинності з 5-го травня.

Відео дня

У Тернополі алкоголь продають з 10.00 до 21.00.

Відповідне рішення прийняли 23-го вересня 2022 року під час засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській міськраді.

«Дозволити з 23.09.2022 р. в закладах торгівлі та ресторанного господарства на території Тернопільської міської територіальної громади” продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин та пива з 10.00 до 21.00 год. з обов’язковою видачою розрахункового документа встановленого взірця», – йдеться у рішенні.

Також у громаді продовжили заборону продажу алкоголю працівникам у формі правоохоронних органів, військовослужбовцям ЗСУ, територіальної оборони, Національної гвардії України, інших воєнізованих формувань та особам зі зброєю.

Опитування

А як ви ставитесь до таких змін у Бережанах? Чи вважаєте за потрібне продавати алкоголь пізніше 21.00?

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що у Тернополі 23 вересня 2022 року продовжили час продажу алкоголю до 21.00. Також інформували про те, що вісім ресторанів та барів обласного центру працюватимуть до 23.00.

 

Читайте також:

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up