Партнер рубрики Події

У матері забрали 8-річну дівчинку, яка жила в жахливих умовах

У матері забрали 8-річну дівчинку, яка жила в жахливих умовах
  • 3-го травня близько 16-ї години небайдужі містяни повідомили до Патрульної поліції про те, що в одній з квартир Тернополя дитину тримають у неналежних умовах.
  • Інформація підтвердилась
  • Голодну дитину забрали у матері.

Після повідомлення охоронці порядку попрямували до помешкання за вказаною адресою. Двері відчинила мати, яка не знала, де перебуває її дитина.

Про це розповіли у Патрульній поліції Тернопільської області.

Відео дня

Під час огляду квартири, поліцейські побачили антисанітарні умови для життя, купу сміття, брудні речі та пусті пляшки.

Правоохоронці разом з матір’ю пішли шукати зниклу дівчинку. Знайшли неподалік – в одному із дворів багатоповерхівок.

За словами патрульних, дитина розповіла, що мама її не годує та систематично вживає алкогольні напої. Правоохоронці заспокоїли та нагодували дитину.

Поліцейські повідомили про цю ситуацію працівникам служби у справах дітей та соціальним працівникам. А на матір склали протокол за частиною 1 статті 184 (Неналежне виконання батьківських обов'язків) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Патрульні зазначають, що дівчинку тимчасово вилучили з родини, доки батьки не забезпечать належні умови для її проживання разом з ними.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що 24-го квітня у Тернополі бабуся загубила свого онука під час прогулянки. Патрульні допомогли знайти дитину. Розповідали, як 12-річний хлопчик втік від прийомних батьків. Наші журналісти також дізнавались про долю півторарічного малюка, якого забрали у п’яного батька.

 

Читайте також:

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up