У промисловому районі Тернополя вимикатимуть світло. В Обленерго пояснили причину

У промисловому районі Тернополя вимикатимуть світло. В Обленерго пояснили причину
  • У квітні-травні 2023 року ВАТ «Тернопільобленерго» планує реконструювати одну з високовольтних підстанцій.
  • Планово вимикатимуть живлення промислового району Тернополя.

Надійне електропостачання побутових споживачів та підприємств – важлива складова сьогодення для всіх жителів Тернопільщини. В цьому ми переконались, коли годинами сиділи у темряві через пошкодження в енергосистемі України. Ворог продовжує цілити по енергооб’єктах країни, тому дуже важливо їх зміцнювати й утримувати генерацію в системі. З цією метою ВАТ «Тернопільобленерго» планує здійснити реконструкцію однієї з високовольтних підстанцій, що живить споживачів промислового району Тернополя. Про це енергокомпанія повідомила на офіційному сайті.

Через ремонтні роботи протягом квітня-травня передбачаються денні планові вимкнення електроустановок споживачів зазначеного району. Про них в Обленерго обіцяють інформувати заздалегідь, у відповідності до встановлених правил.

Відео дня

Зверніть увагу! З плановими вимкненнями можна ознайомитись на сайті ВАТ «Тернопільобленерго» в розділі «Планові відключення». Щоб дізнатись, де саме і коли у вас вимикатимуть світло, необхідно обрати дату, актуальну для вас, і РЕМ, що обслуговує ваш будинок.

Енергетики стверджують, що проведення такої реконструкції підвищить надійність електрозабезпечення споживачів Тернополя в цьому енерговузлі. Просять з розумінням віднестись до тимчасових планових вимкнень електропостачання, які супроводжуватимуть роботи.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли про те, що 28 березня через негоду 97 населених пунктів Тернопільщини були без світла. Ми також повідомляли, де саме 29 березня планово вимкнуть світло через ремонтні роботи. Публікували і графік ймовірних вимкнень електрики з 27 березня по 2 квітня, який застосують виключно у разі необхідності.

 

Читайте також:

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up