Партнер рубрики Події

У Росії в колонії помер опозиціонер Олексій Навальний

У Росії в колонії помер опозиціонер Олексій Навальний

Навальному стало зле після прогулянки, він знепритомнів. Медпрацівники колонії терміново прибули до нього, але реанімація не допомогла. Лікарі констатували факт смерті.

Російський опозиціонер Олексій Навальний помер у виправній колонії. Про це 16 лютого повідомила Федеральна служба виконання покарань Росії. Смерть політика також підтвердив прессекретар Путіна  — Пєсков.

За словами Пєскова, якихось особливих доручень для перевірки обставин смерті Навального не потрібно — процедура відбуватиметься за звичайною схемою. 

Як повідомляє управління федеральної служби виконання покарань Росії у Ямало-Ненецькому автономному окрузі, Навальному стало зле після прогулянки, він знепритомнів.

Відео дня

Медпрацівники колонії терміново прибули до нього, але реанімація не допомогла. Лікарі констатували факт смерті.

Пізніше з’явилося повідомлення, що в Навального відірвався тромб.

Також повідомляється, що за час ув'язнення Олексія Навального 27 разів відправляли до штрафного ізолятора. За словами його близьких, він провів у ШІЗО 308 днів.

Нагадаємо, у серпні 2023 року Навального засудили до 19 років в'язниці. У грудні повідомлялося, що з ув'язненим політиком немає зв'язку, але пізніше Навального знайшли у виправному закладі в Ямало-Ненецькому автономному окрузі.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Ihor Bobak

    пукін з'їв бутерброда
  • Олександр Басюк

    Журнашлюхи друкують новини для скота! Беневтік....
  • Оля Паніна

    Дуже стурбована. Остання надія була на цього тєрпілу. Піду випю просеко бокал з тих нервів
  • Михайло Бойко

    Одним ворогом менше !

keyboard_arrow_up