"Козаки", "Гайдамаки", "Отамани", "Гетьмани" змагалися на “драконах” у Тернополі

"Козаки", "Гайдамаки", "Отамани", "Гетьмани" змагалися на “драконах” у Тернополі

Змагання на човнах-драгонботах відбулися сьогодні, 11 серпня на “Циганці”. За перемогу змагалися дев’ять команд.

Серед команд-учасників було три тернопільських:  команда міськради, команда ТНЕУ та команда Тернопільського казначейства. Команди казначейських служб зі всієї України обирали собі назви за допомогою жеребкування. Тернопільська служба мала назву “Кошові”. Були також “Гайдамаки”, “Отамани”, “Гетьмани”,”Княжичі”,”Козаки”, “Сотники”.

Було два запливи. Хто з ким змагатиметься, визначали капітани команд також за допомогою жеребкування.

Відео дня

У першому запливі брали участь команда Тернопільської міської ради, капітаном якої був Сергій Надал; команда Державної казначейської служби України “Козаки”, капітан -Тетяна Слюз, команда ТНЕУ, капітан - ректор Андрій Крисоватий  та “Гайдамаки”.

Кожна з команд була налаштовано на перемогу.

Окрім учасників змагань у Тернопіль завітали й їхні колеги та близькі, щоб вболівати та побачити місто.

Пані Алла з подругою Оленою приїхали з Харківської області

- Ми вболіваємо за команду “Гайдамаки”, - ділиться жінка. - Захід дуже подобається, весело та цікаво. У Тернополі я була ще у 2004 році і через стільки років атмосфера не змінюється. Дуже хороше місто, файне місто Тернопіль!

Зі Львова приїхала подивитися на змагання на драгонботах Майя Бідун .

- Як не дивно, вболіваємо за всі команди, бо має перемогти дружба, - каже львів’янка. -  Закохані у Тернопіль, хоча тут не вперше. Це місто ніжне, дуже рідне, приїжджаєш ніби до себе додому. Особливо Став - ніби коштовний камінь серед міста. Відчуваю тут себе вільно!

Лариса з Одеси у Тернополі вперше.

- Мені у вас дуже сподобалось, - каже вболівальниця. - Гарне місто, таке компактне, тут все разом. Я задоволена, що приїхала сюди.

Працівниця Управління державної казначейської служби у Тернополі пані Галина прийшла вболівати за своїх колег.

- Переконана, що головне не перемога, а участь. Такі змагання єднають і Україну, і казначейську службу. Це дуже позитивно, - каже жінка. 

Анна Паніна приїхала з Одеської області.

- Ми тут вперше і тому місто дуже вразило. Тут гарно і дуже зелено. Приїхали на змагання казначеїв вболівати за нашу Одеську область. Плавати на драгонботах не хотіли, має ж бути підтримка на березі.

Тернополяни, що під час змагання вдіпочивали на пляжі “Циганка” теж задоволені дійством.

- Цікаво поспостерігати за чимось незвичним, - розповідає Тетяна, яка прийшла позасмагати з подругами. - І на сонечку ніжишся, і за тернопільські команди вболіваєш. Все в одному!

Перше місце у змаганнях на драгонботах отримала команда ТНЕУ. Переможців змагань нагородили медалями та кубками.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up