Партнер рубрики Події

У Тернополі накрили нелегальний гральний бізнес

У Тернополі накрили нелегальний гральний бізнес
  • В обласному центрі незаконно займались гральним бізнесом.
  • Організаторів підпільних азартних ігор викрили правоохоронці.
  • Їм загрожує  штраф у розмірі від 40 до 50 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Про це повідомила пресслужба Тернопільської обласної прокуратури.

За інформацією правоохоронців, тернополянка контролювала діяльність трьох ігрових залів на території міста. Вона разом із ще 4 адміністраторами організували та проводили азартні ігри у підпільних приміщеннях, без ліцензії.

Відео дня

Поліцейські викрили нелегальний бізнес і закрили його. У підпільних залах знайшли і вилучили 116 системних блоків та інше комп’ютерне обладнання, що використовувалось у протиправній діяльності. Суд наклав арешт на це майно.

Зараз триває досудове розслідування по цій справі. Всім 5 особам, що замішані в незаконному гральному бізнесі, оголошено підозру за частиною 2 статті 203-2 Кримінального кодексу України.

Довідка:

Стаття 203-2 Кримінального кодексу України страктується так: «Незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей».

Дії, передбачені частиною першою цієї статті, вчинені особою, раніше судимою за незаконну діяльність з організації або проведення азартних ігор чи лотерей або за попередньою змовою групою осіб караються штрафом від сорока тисяч до п’ятдесяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком на три роки.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як підприємець з Тернопільщини незаконно перевозив чоловіків за кордон.

 

Читайте також:

Підприємець-перевізник з Тернопільщини незаконно переправляв чоловіків призовного віку через кордон

Організатора підпалів трьох автомобілів преміумкласу в Тернополі триматимуть під вартою

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач72

    То той крутий на джипі що тернополянам показує великий палець після зауважень на порушення ПДР. Молодці правоохоронці.Тільки не зрозуміло чому чому досі не арештовані Два грабіжники ювелірного магазину, що працював біля Магдональсу.Всі правоохоронці знали що кражу вчинив  Скоробогатий з сусідом пияком,

keyboard_arrow_up