У Тернополі рятувальник креативно освідчився коханій на сцені Драмтеатру

У Тернополі рятувальник креативно освідчився коханій на сцені Драмтеатру

Для романтики завжди знайдеться місце. Навіть під час війни.

Тернопільський рятувальник дуже романтично освідчився своїй коханій дівчині Ользі, співробітниці однієї з банківських установ міста. В цьому йому допомогли друзі.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Тернопільській області.

Любомир Крушельницький понад 8 років працює пожежником-рятувальником 3-ї державної пожежно-рятувальної частини Тернополя. Окрім професії, у нього є ще одна пристрасть – музика. Любомир скрипаль. І аби виразити всю глибину своїх почуттів, у своєму освідченні він вирішив поєднати важливі для себе речі: музику та роботу рятувальника.

Відео дня

— Ідея освідчитись в драмтеатрі в мене виникла цілеспрямовано, тому що це місце творчості, — каже рятувальник. — Для мене було важливо освідчитись в формі, бо це основна моя робота, яку я поєднав зі своєю пристрастю — музикою.

11 вересня, в день народження Ольги, Любомир запросив її під приводом екскурсії до Тернопільського драмтеатру, де на неї очікував сюрприз. Залишивши ненадовго дівчину під опікою «екскурсовода», роль якого виконав один з акторів театру, чоловік взявся до втілення свого плану.

Усе було як у фільмах

Вона зайшла в концертний зал і побачила його посеред сцени у формі рятувальника, але зі скрипкою в руках. Зазвучала чарівна мелодія тільки для неї.

А після, він промовив:

— Промінчик мого життя, кохана, коли я зустрів тебе, то зрозумів, що таке справжнє кохання. Ти стала для мене сенсом життя. Чи вийдеш ти за мене?, — запитав він, опускаючись на одне коліно.

Слів тут більше не потрібно було. Звичайно, що так. Вона вийде за нього. Адже це — кохання.

Довгих та щасливих років кохання для наречених! Побажайте і ви щось для закоханих у коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up