Партнер рубрики Події

У Тернополі відбувся спортивний фестиваль «ВідкрийТЕ спорт. BaskET»: як це відбувалось (ФОТО)

У Тернополі відбувся спортивний фестиваль «ВідкрийТЕ спорт. BaskET»: як це відбувалось (ФОТО)

Участь у цій події взяли близько 500 учнів 4-6 класів загальноосвітніх закладів Тернополя.

З 30 вересня по 8 жовтня в оновленому спортивному комплексі «Текстильник» та фізкультурно-оздоровчому комплексі «КДЮСШ з ігрових видів спорту» відбувся спортивний фестиваль «ВідкрийТЕ спорт. BaskET». 

Про це повідомляє міська рада Тернополя.

Захід проводили в рамках відзначення Європейського тижня шкільного спорту.

Відео дня

Для учасників організатори підготували танцювальні розминки від керівників танцювальних студій Тернополя. Досвідчені тренери працювали на баскетбольних локаціях, тож усі охочі могли повправлятися у цьому виді спорту.

Серед учнів та вчителів розіграли ексклюзивні подарунки від Національного олімпійського комітету України та дитячої баскетбольної академії ім. Дмитра Забірченка.

Наостанок дружній баскетбольний поєдинок відбувся між вчителями фізкультури тернопільських шкіл та тренерами КДЮСШ з ігрових видів спорту баскетбольного клубу «Тернопіль».

Організатори: управління розвитку спорту та фізичної культури Тернопільської міської ради, Баскетбольна академія ім. Дмитра Забірченка, Тернопільський міський центр фізичного здоров'я населення, БК «Тернопіль», «КДЮСШ з ігрових видів спорту».

Нагадаємо, що баскетбольна дитяча школа імені Дмитра Забірченка відтепер проводитиме заняття у оновленому  спортивному комплексі «Текстильник».

 Читайте також:

У оновленому спортивному комплексі «Текстильник» проводитимуть заняття з баскетболу для дітей

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up