Партнер рубрики Події

У центрі Тернополя конфлікт між "Свободою" і "УДАРом" (ОНОВЛЕНЕ)

У центрі Тернополя конфлікт між "Свободою" і "УДАРом" (ОНОВЛЕНЕ)
Шарпаниною та втручанням міліції обернулось виявлення представниками "Удару" незаконної, як стверджують, агітації за кандидатів "Свободи" та проти кандидатів "Удару". Матеріали, за твердженням прихильників Кличка, поширювали свободівці.

Біля готелю "Україна", де й відбувся конфлікт, зібралось більше пів сотні чоловік. Здебільшого це були представники згаданих політичних сил.
- Почалося все з того, що ударівець виявив у свободівців якусь агітацію, - каже тернополянин Віталій (прізвище редакції відоме – ред.). - Він почав їх виносити на вулицю, підбігли хлопці. Між ними почалась шарпанина. За хвилини три з'явилась група свободівців та ударівців. Приїхали міліціонери.
Сміттєві пакети з агітацією лежали біля входу в готель. Всі охочі підходили та брали собі агітки та газетки. Згодом клунки правоохоронці поскладали в службове авто.

Відео дня
>
"25 жовтня, близько 12.30 хвилин невідомими особами поширювались матеріали передвиборної агітації за ВО "Свобода" та висунутих нею кандидатів у народні депутати України" та проти політичної партії "УДАР Віталія Кличка. Дані матеріали містять недостовірні відомості про партію "УДАР Віталія Кличка". Друковані матеріали мають характер періодичного видання, що вбачається з факту їх нумерації, виготовлені не за рахунок передвиборчого фонду ВО "Свобода" чи висунених нею кандидатів по одномандатних виборчих округах... Наведені вище невідомі особи, одразу після виявлення вчинених ними протиправних дій, зайшли в офіс, що знаходиться за адресою бульвар Шевченка, 23 (на другому поверсі) та закрили вхідні двері з середини з метою уникнення контакту з працівниками правоохоронних органів, представниками громадскості та журналістами " - написав в своїй заяві до міліції, копію якої нам вдалось отримати голова обласної організації партії "Удар" Ігор Побер. Саме він і виявив незаконну агітацію.


До речі, в цій будівлі, саме на другому поверсі, знаходяться офіси як "Свободи", так і "УДАРу". Представники ВО "Свобода" заяви опонентів спростовують й називають провокацією.
- Це є один з елементів маніпулятивних технологій, - сказав на місці кандидат в народні депутати України Олексій Кайда. - Партія, яка ніби називає себе опозиційною, яка ніби то збирається отримувати якісь місця в парламенті, займається такою справою. На даний час в Микулинцях представники "УДАРу", агітаційні групи, дають пояснення міліції адже застосували холодну зброю та сльозогінний газ проти представників-агітаторів від об'єднаних сил опозиції. Розуміючи, що для того, щоб відволікти удар від "УДАРу", використовується така технологія: звинувачувати когось, щоб від себе увагу відвести.


Наразі паравоохоронці встановлюють кому належить агітпродукція та чи вона дійсно виготовлена з порушенням закону України "Про вибори народних депутатів України".

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (49)
  • Anonymous

    Побер відібрав пакети з агітматеріалами в дівчат-агітаторів(використовуючи нецензурну лексику) і забрав ці пакети собі в машину, де і підкинув ці газетки. а в цей час ломакович особисто побив 19-річну дівчину і пенсіонера. і втік з місця подій. до речі, ломакович програв вибори. ви йому вже сухарів приготували? чи він вже втік з України?
  • Anonymous

    то всьо жиди і там нема за кого голосувати!!!!!!!!
  • Anonymous

    Я с уважением отношусь ко всем Тернополянам. Но мне проблема видится в занятости людей. Думаю кого поставит Надал должен заняться культурой чтобы не было в телефонах порно...... А так Удар пиар Кличко не более как и то что Паук мэр. Если вы помните коррозию металла вы поймёте меня. А тот кто минусует тот уже в системе лайков и всё
  • Anonymous

    до Тані) Таню, знаю все, бо бачила) була від початку і до кінця, до того моменту, як ваші засцянці Козу затопили гімном, бо спалювали газети на балконі, і спскали в унітаз! Побер поводився дуже толерантно, якщо зважити на ситуацію! який цинізм - знаючи, що в тому ж приміщенні є кабінети УДАРу, зберігати там чорнуху! а як ваші свободівські шавки провокували всіх присутніх, не соромлячись матюкалися, штурхалися! соромно має бути атким свободівцямЙ ви ж для себе майбутнє будуєте! чи брехня - це стержень вашого життя?

    Anonymous reply Anonymous

    я теж там був з самого початку до ночі і можу сказати, що ці свободівці в переважній більшості психічно хворі і зазомбовані люди! агресивні і тупі.. говорити там нема з ким.

    Anonymous reply Anonymous

    Знаю декількох з них, сусіди по дачі іт.п., маленьке місто. Дуже розумн і вихованіі люди. А ти бидло, тому що рівняєш всіх по одному. Навіць за це тебе слід не поаважти...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up