Партнер рубрики Події

Учасників ДТП було троє: поліція розшукує водія BMW, який втік з місця смертельної аварії біля Тернополя

Учасників ДТП було троє: поліція розшукує водія BMW, який втік з місця смертельної аварії біля Тернополя

Внаслідок ДТП одна людина загинула, ще 7 постраждали, серед них — троє дітей.

Поліцейські встановлюють обставини автопригоди та розшукують третього учасника ДТП — водія автомобіля марки BMW білого кольору. Про це йдеться на сторінці у Telegram патрульної поліції.

«Правоохоронці звертаються до усіх очевидців чи осіб, які володіють будь-якою інформацією щодо даної аварії зателефонувати на службу 102 та допомогти встановити водія-втікача», — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 11 лютого, близько 11.45 на вулиці Підволочиське шосе на виїзді з міста Тернополя зіткнулися три автомобілі, водій однієї з автівок втік з місця ДТП.

Внаслідок аварії на місці події загинув пасажир Renault, жінка-водій цього авто отримала травми. Також тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості отримали шестеро осіб з автівки BMW 525, серед них — троє дітей.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач72

    Одною з причин дуже частих ДТП на Смиковецькій трасі є будівництво різного типу сервісних центрів межі яких заходять на територію проїжджої частини дороги, на обочину автодороги(шини, диски, доски, межові слубки, рекламна продукція торгових точок та інше). Відсутній розрив між землями транспорту і бізнесом з виставленою продукцією. По центру дорогу намітили двома суцільними лініями добре, а краї дороги, особливу в темну пору, сходяться з посторонніми предметами, відсутні лінії бокові, можливі паркування чи заїзди автомобілів, виїзди з Сто чи на сто що є небезпекою для інших учасників Руху .Хто дав дозвола на розташування бізнесу на швидкісній дорозі прямісінько на землях транспорту той і причетний до окремих ДТП. Біля кожного об'єкту є небезпека для учасників руху по Смиковецькій трасі. Вважаємо що біля дороги крім Азс інші об'єкти зайві, їхнє місце в межах промислової зони а не на землях транспорту.І тому виїзди і заїзди до діючих таких споруд потрібно відгородити потужними відбійниками на межі дороги,їхні дороги внутрішні  облаштувати з тильної сторони та одним виїздом біля Збаразького кільця.Ось тоді не буде ДТП в рази менше.Така ж небезпека існує по вул.  Будного на об'їзній дорозі де швидкісна і якісна дорога перетворена на в'їзди, виїзди до об'єктів,що сприяє дуже частим ДТП. Не автодороги а Шанхай і безлад.

    Some reply Читач72

    Вперше чую, щоб землю, яка знаходиться в межах міста називали швидкісною. ДТП буде в рази менше, якщо водії будуть свідомі і не вживатимуть алкоголь перед поїздкою, не їздитимуть на несправному авто або з поганим протектором. Ну і, мабуть, найголовніше не використовуватимуть міську дорогу як швидкісну,

keyboard_arrow_up