В деяких селах Тернопільщини 20 березня не буде світла через планові ремонти

В деяких селах Тернопільщини 20 березня не буде світла через планові ремонти
  • 20 березня у деяких селах Тернопільської області вимикатимуть світло.
  • Причина – проведення планових ремонтних та профілактичних робіт.

В Обленерго повідомили, де саме 20 березня вимикатимуть електрику на Тернопільщині і в який період.

З 8.00 до 17.00 через ремонт обладнання вимкнуть електроенергію жителям сіл Великі Гаї та Шляхтинці, які мешкають на таких вулицях:

  • с. Великі Гаї: вул. Галицька, вул. Дружби, вул. Франка, вул. Галицька-бічна, вул. Дружби-бічна, вул. Зелена, вул. Кордуби, вул. Крушельницької, вул. Липова, вул. Лісова, вул. Паркова, вул. Франка-бічна, вул. Якима Сеньківського, вул. Ярмуша;
  • с. Шляхтинці: вул. Лугова

А з 6.00 до 16.00 електрики вимкнуть світло у селі Великий Глибочок і селищі Велика Березовиця на вулицях за таким переліком:

Відео дня
  • с. Великий Глибочок: вул. 22 Січня, вул. Гагаріна, вул. Грушевського, вул. Крушельницької, вул. Польова, вул. Середній Десяток, вул. Шевченка, вул. Горішня, вул. Д.Кутного, вул. Дружби, вул. Залізнична, вул. Зелена, вул. Кут, вул. Кутянська, вул. Кутянська-бічна, вул. Л.Українки, вул. Марка Вовчка, вул. Проспект Шевченка, вул. Середня Кутянська, вул. Січових Стрільців, вул. Стецька;
  • смт. Велика Березовиця: вул. Шевченка.

Судячи з практики, у в цьому графіку можуть виникати зміни. Якщо такі будуть, ми вам обов’язково повідомимо зранку 20 березня.

Якщо говорити в цілому про енергосистему України, то за повідомленням  Укренерго, електростанції виробляють достатньо електроенергії для покриття споживання. Однак у Житомирській області через значні пошкодження мереж, які завдали росіяни, вимушено застосовуються обмеження. Також при зростанні споживання можливі обмеження у Київській області. В інших регіонах, в тому числі і на Тернопільщині, проблем у мережах Укренерго, які б призводили до необхідності обмеження споживачів, немає. Ліміти споживання до областей не доводились.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на Тернопільщині триває безкоштовний обмін застарілих ламп на енергозберігаючі за державною програмою. Розповідали, як це можна зробити, якщо ви плануєте замінити свої джерела світла.

 

Читайте також:

 На Тернопільщині обміняли півмільйона ламп. Хто і як ще може це зробити?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ірина Вальків

    Дякую Вам добрі люди!А то влада,думає,як завжди про кишені власні,щоб наповнити!

keyboard_arrow_up