В гості до Надала: активісти прийшли смажити шашлики на торфі (оновлено)

В гості до Надала: активісти прийшли смажити шашлики на торфі (оновлено)

Кілька десятків протестувальників зібралися в Байківцях сьогодні, 21 жовтня, на анонсованій в соцмережах акції протесту проти торф'яних котелень "Барбекю з мером". Люди принесли бочку з торфом, а також мангали, м'ясо, ковбаски. 


За порядком стежили правоохоронці — на місці, як і під час попередніх акцій, було чимало працівників Патрульної поліції, були і групи швидкого реагування.


Протестувальники протягом двох годин палили торф у бочці, і окремо збоку готували шашлик. Не зважаючи на мирний характер акції, до протестувальників знову ж таки ніхто не вийшов. З обійстя міського голови до людей обізвався тільки собака.

- Під час попередніх акцій, зокрема на пішохідних переходах, радили нам їхати додому до мера у Байківці і там протестувати проти котелень, - каже голова ініціативної групи, що бореться проти торф'яних котелень, Юлія Мамчак. - Ми приїхали. Однак голова не йде на контакт. Більше того, наразі графік міського голови складений так, що застати його практично неможливо. Про місце його дислокації  можна дізнатись швидше із “Фейсбука”, аніж застати його у місті.

Відео дня

чит. також: Дороги перекриватимуть, поки не прийде Надал. Тернополян знову кличуть на акцію


За час перебування під хаткою міського голови, люди  засумнівались, що  голова там направду живе. Окрім того, саме обійстя не схоже таке, аби там хтось постійно жив - бруківка і та поросла травою. 


- За нашою інформацією, голова живе у Тернополі, - кажуть активісти. - І навряд чи в задекларованій квартирі у багатоповерхівці. Тож незабаром спробуємо зустріти його і там.

Нагадаємо,  тернополяни, що виступають проти торф'яних котелень, у жовтні знову почали виходити на акції протесту. Протестують зокрема жителі будинків, розташованих неподалік котельні на Київській,3с. А також — жителі будинків, розташованих неподалік котельні на Купчинського,14А. Тернополяни  переконані, що  торф'яних котелень у спальних районах, неподалік шкіл та дитсадків не повинно бути. Також вимагають зустрічі з міським головою поза межами його кабінету. 

- Економії ніякої для тернополян через торф'яні котельні не буде, - кажуть тернополяни. - А ось шкода  від неї довкіллю — очевидна. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (51)
  • Тарас

    То де ж живе наше мер? Хоть не вмер?
    Чи його тепер Безруков грає?
  • Саша

    Скоро люди усе місто заблокують, котельні, проїзд по 12грн, вартість за централізоване опалення, майже на 50%

    Саша reply Саша

    докерувався Серьожа, щоб ми нашого любого Серьожу ще не шукали, як Януковича

    Віка reply Саша

    Ніхто нічого не заблокує, навіть якщо заблокує то хай собі блокує на здоровя, лошки ви усі
  • Олег1962

    + ставлю плюс за розблокування руху по вулицях і усвідомлення, що це не правильно, ставлю плюс за самовираження, рішучість та прагнення добитись потрібного результату. Можливо все таки варто ввечері пана мера лапати? Або зранку? Чи йти до нього на роботу?

    Віка reply Олег1962

    Ті лохи так і не поняли, що блокування нічого не дає !!!

    Саша reply Олег1962

    Та не живе він в тому будинку, там тільки собака бігає і сусіди її годують. Де живе мер загадка, ніхто не говорить ...
  • Саша

    Надал, достатньо уже проводити експерименти на людях!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:14 Дві ранкові ДТП у Тернополі: де наразі ускладнений рух? 09:02 Жінка з Тернопільського району втратила 46 тисяч гривень, коли хотіла отримати допомогу 08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up