У Тернополі у п'яної водійки забрали автомобіль

У Тернополі у п'яної водійки забрали автомобіль

Алкотест зафіксував 1.93 проміле алкоголю в крові жінки.

Увечері, 25 липня на вулиці 15-го Квітня патрульні зупинили жінку, яка керувала автомобілем Renault та порушила правила. Під час спілкування з водійкою, в неї виявили явні ознаки алкогольного сп'яніння, повідомляє патрульна поліція.

Правоохоронці запропонували жінці пройти алкотест, на що вона погодилась. Результат виявився позитивним, прилад зафіксував 1.93 проміле алкоголю в крові кермувальниці.

Відео дня

Патрульні склали на водійку  адмінпротокол та направили автомобіль на арештмайданчик. Жінці інкримінують ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП.

Санкція статті передбачає накладення штрафу на водіїв у розмірі 17 тисяч гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Шановні водії, не наражайте на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху. Запам'ятайте, що алкоголь та кермо — несумісні. Від ваших легковажних вчинків залежить життя та здоров'я людей.

Нагадаємо, що чоловікові, який вчинив смертельну ДТП ще минулого року, суд призначив покарання у вигляді 9 років позбавлення волі.

 Читайте також:

П'яний водій збив двох юнаків: один з них загинув на місці. Який вирок суду?

Поблизу Тернополя поліція арештувала автомобіль у п’яного водія

Намагався «залагодити питання»: тернополянин відповідатиме за хабар і п'яну їзду

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up