Партнер рубрики Події

В Тернополі підліток стріляв по тролейбусі

В Тернополі підліток стріляв по тролейбусі
- Їхали тролейбусом, тут раптом почули удар в шибу, посипалось трохи скла, - розповідає тернополянка Оксана. - Потім, здається, це сталося ще раз. Люди відійшли від вікна, бо подумали, що то хтось камінням кидає...

Атакували тролейбус з “гармошкою”, який курсує за маршрутом №10, на вулиці Крушельницької, 14 червня.
- Тролейбус зупинився, - пригадує жінка. - Одразу міліція прибула, все оглянули всередині. Кажуть, знайшли кулю.


Як з'ясувалось, напад на транспорт здійснили не з камінням, а зі зброєю. З людей ніхто не постраждав.
Постріляти вирішили неповнолітні.


- Перевірку здійснює віділ кримінальної міліції у справах дітей, - розповідає начальник відділу зв'язків з громадськістю обласної міліції Петро Колісник. - Пневматичним пістолетом грались, якщо так можна висловитись, хлопчаки. Один дав іншому, а той вирішив постріляти по тролейбусі. Особу неповнолітнього порушника встановили того ж дня. Якщо не помиляюсь, хлопцеві 16 років. Пневматичну зброю вилучили.
Наразі правоохоронці здійснюють перевірку всіх обставин. Вони ж повинні прийняти рішення щодо покараня підлітка чи його батьків. Якщо міліціонери розгледять у “розвагах” підлітка хуліганство, то йому може загрожувати й кримінальна відповідальність.

Відео дня
>
- У такому віці підлітки схильні до всіляких необдуманих вчинків, - каже пан Колісник. - Проте, коли вони становлять небезпеку для оточуючих, закон може бути дуже суворий. На щастя, у цій ситуації не постраждали люди... Хочеться застерегти й батьків, які б мали приділяти більше уваги вихованню та контролю за дітьми.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Anonymous

    такого дурня вже не перевиховаєш. "яким вродився, таким і вмреш" - на жаль, це правда. хлопця слід просто покарати, а не шукати у його діях хуліганства, яке і так очевидне.
  • Anonymous

    Я на місці батьків у задницю тому підлітку б вистрелила... Може розум переміститься туди, де треба. Тут нещодавно писали, що про носіння золотих прикрас і дублянок треба забути. Тепер, бачу, і прогулянок містом і поїздок в громадському транспорті треба уникати. Скоро бронежелети будемо вдягати, щоб збігати за хлібом.
  • Anonymous

    я в шоці, що це за лінгвісти пишуть такі тексти новин. Модератори, агов, ви де? редагуйте це нечитабельне лайно
  • Anonymous

    "по тролейбусу". Здається так правильно писати?

    Anonymous reply Anonymous

    ))А "стріляляв" як правильно писати?))

    Anonymous reply Anonymous

    Минулого року стріляли з пневмопістолетів по собаках та дитячих колясках в парку Шевченка, не далеко від пристані. Сказали шукати нікого не будуть, бо це не реально і нікому незавдано фізичної шкоди, окрім моральної. СТІЛЬКИ НЕЩАСНИХ ВИПАДКІВ ПОВ"ЯЗАНИХ З ПНЕВМОЗБРОЄЮ, ЧОМУ ЇЇ НЕ ЗАБОРОНЯТЬ?ЯКИЙ ЦЕ СПОРТ, КОЛИ МІШЕНІ ЛЮДИ?

    Anonymous reply Anonymous

    заборонять пневматику, будуть стріляти з луків, арбалетів, навіть рогаток. Дурням все-одно з чого, аби дурість реалізовувати...

    Anonymous reply Anonymous

    ото правда - дурних в місті вистачає. Але якщо раніше стріляли безнаказано по тваринах, то вже перейшли до людей... І немає складу злочину... А коли буде? Як станеться таке, як у Дніпропетровську??!!!

    Anonymous reply Anonymous

    це тамка - по тролейбусу,, тутка - по тролейбусі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up