Партнер рубрики Події

В Україні знову дозволили податкові перевірки бізнесу

В Україні знову дозволили податкові перевірки бізнесу

Кабінет міністрів скасував мораторій на податкові перевірки

З 1 жовтня вони знову стануть законними

Про це інформує Міністерство фінансів України. 

Кажуть, що заборону на перевірки скасували через зобовʼязання в рамках Меморандуму про економічну та фінансову політику від 8 грудня 2022 року.

— Кабінет Міністрів України схвалив зміни до Податкового Кодексу України та Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» щодо скасування мораторію на проведення податкових перевірок, — йдеться у повідомленні.

Відео дня

Отож вже з 1 жовтня 2023 року відновлюється проведення документальних (планових та позапланових) перевірок, проведення яких було заборонено до припинення або скасування воєнного стану на території України.

— Перевірки під час дії воєнного стану проводитимуться за наявності безпечних умов для їх проведення, — наголосили у відомстві.

Нагадаємо, на засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради 16 серпня прийняли рішення створити для роботи підприємців окремий простір Open Space.

З метою належного та ефективного використання комунального майна, на засіданні виконавчого комітету вирішили прийняти у комунальну власність приміщення площею 1830 метрів квадратних на вулиці Митрополита Шептицького. Там облаштують простір для роботи підприємців Open Space.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up