Партнер рубрики Події

Водія, який збив на візку-велосипеді 2-річного хлопчика розшукали

Водія, який збив на візку-велосипеді 2-річного хлопчика розшукали

Винуватець ДТП сам прийшов до поліції та в усьому зізнався. Чоловік каже, що залишив місце аварії, бо злякався

Водія, який збив на пішохідному переході візочок-велосипед з 2-річним хлопчиком, розшукали. Про це повідомив очільник Нацполіції Тернопільщини Сергій Зюбаненко.

«14 лютого після публікації в засобах масової інформації винуватець ДТП сам прийшов до поліції та в усьому зізнався. Чоловік каже, що залишив місце аварії, бо злякався», — зазначив Зюбаненко.

У водія взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю.

За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження відповідно до статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає штраф від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Раніше «20 хвилин» повідомляли, що аварія трапилася 13 лютого близько 19:00. На пішохідному переході в Тернополі на проспекті Злуки водій автомобіля збив велосипед-візочок з дворічною дитиною і після цього втік.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up