Партнер рубрики Події

За працевлаштування військових роботодавцям у Тернополі обіцяють компенсацію

За працевлаштування військових роботодавцям у Тернополі обіцяють компенсацію

Умовою для отримання компенсації є збереження рівня заробітної плати в розмірі не менше мінімальної.

У Тернополі роботодавці, які працевлаштовують військових, звільнених з лав ЗСУ, отримають компенсацію зі сплати єдиного соціального внеску. Про це повідомляють у Тернопільській міській раді.

«Умовою для отримання компенсації є збереження рівня заробітної плати в розмірі не менше мінімальної. Зробити це можна впродовж 6 місяців з дня працевлаштування», — йдеться в повідомленні.

Для цього роботодавцю потрібно подати в ЦНАП заяву на отримання компенсації та довідку про наявність або відсутність факту отримання державної допомоги.

Відео дня

«Після перевірки даних в Державній податковій службі та у Пенсійному фонді України, спеціально створена комісія формує реєстр отримувачів компенсацій, який затверджується рішенням виконавчого комітету. Перерахування компенсації витрат роботодавцям на загальнообов'язкове державне соціальне страхування здійснюється на відповідні банківські рахунки», — зазначили у міській раді.

Щоб отримати компенсацію, роботодавці мають звернутися за адресою: м.Тернопіль, вул. Князя Василя Костянтина Острозького, 6.

Раніше «20 хвилин» повідомляли, що виконком виділив кошти на виплати по 10 000 гривень військовослужбовцям.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up